Семейна красота

Бебешка козметична чантичка

Запомнете, че правилната грижа през първите години от живота на детето ще укрепи неговото здраве.

Бебешка козметична чантичка

Запомнете, че правилната грижа през първите години от живота на детето ще укрепи неговото здраве.

За да „въоръжите" детето, на вас ще са ви необходими:

- Подхранващо мляко

- Мокри кърпички

- Клечки за уши

- Бебешко олио

- Бебешки шампоан

- Дермо-почистващ гел за коса и тяло

- Памперс

- Аспиратор за нос

- Бебешка ножичка

- Бебешка нокторезачка

- Бебешки гребен и четка

Подхранващо мляко с невен - Calendula Pflegemilch

Подхранващото мляко с невен е със свежа формула, съдържаща бадемово масло -  подходящо за почистване и подхранване на бебешката кожа от първия ден след раждане. Водата в консистенцията се изпарява почти веднага след нанасяне, оставяйки приятно охлаждащо усещане. С добавянето на невен и пчелен восък, млякото придобива и подхранващи и защитни свойства.

Подхранващото мляко може да се използва от първите дни след раждането на бебето. Нанесен на памучен тампон или друго влажно парче плат, продуктът може да се използва като алтернатива на бебешките почистващи кърпички.

Мокри кърпички Babysdnft от HIPP

Мокрите кърпички са напоени с много мек, почистващ, неомазняващ разтвор, съдържащ полезно бадемово масло и успокояващи екстракти от лайка. Вълнисто меките кърпички са произведени от 100% натурални естествени влакна, които се понасят добре от кожата и са със съвсем слабо ухание - оптимално за чувствителната кожа на вашето бебе. Не съдържат минерално масло и са разработени така, че да минимизират рисковете от алергия. Без оцветители, алкохол, емулгатори и с неутрално pH.

Клечки за уши с ограничител от EVENT

Бебешки клечки за уши от естествен памук, специално създадени с ограничител, за нежно и безопасно хигиенично почистване на Вашето бебе. Подходящи за почистване и подсушаване между бебешките пръсти на ръцете и краката, около външната част на ушите и носа. Не използвайте клечките за вътрешно почистване на ушите или носа.

Бебешко олио от PENATEN

Задържа в кожата до десет пъти повече влага от повечето лосиони за тяло. Попива бързо и оставя кожата бебешки мека. Нанася се след къпане, върху влажна кожа с леки масажиращи движения. Клинично и дерматологично изпитан продукт. Подходящ за почистване и на най-нежната кожа, както и за деликатно отстраняване на грим. Не съдържа оцветители и консерванти.

Шампоан копринен блясък от NIVEA

Нежно почиства косата и й придава копринен блясък. Специално създаден за чувствителните бебешки очи. Уникалната му формула без сапун, обогатено с витамин В3 и копринени протеини, не дразни очите както чистата вода. Безцветен, без сапун, нежен към кожата. Създаден в сътрудничество с дерматолози и педиатри. Продуктът е клинично, дерматологично и офталмологично тестван.

Дермо-почистващ гел за коса и тяло от MUSTELA

Подходящ за новородени и бебета. Измиващ гел, без сапун, с неутрално pH, за деликатно почистване на скалпа и тялото. Екстракт от кокосов орех запазва хидро-баланса на кожата и я предпазва от изсушаващото действие на твърдата вода. Съдържа витамин В5 и пантенол, които притежават регенериращо действие и премахват зачервяванията. Не дразни очите. Хипоалергенен.

Pampers Stretch от PAMPERS

Подобрените пелени Pampers Active Baby, които се разтягат до 10 см, улесняват мобилността и гъвкавостта на Вашето бебче, като му позволяват да се движи спокойно, свободно и щастливо, без ограничения. Иновативното откритие на Pampers Active Baby - Pampers Stretch осигурява пълна свобода на действие за бъдещите пакости  и приключения, които очакват вашия любознателен откривател.

Аспиратор за нос  от NUK

Аспиратор за нос за премахване на секретите от бебешките нослета.

Бебешка ножичка с предпазител от MY BABY

Благодарение на заоблените краища, употребата на тази ножица минимизира риска от нараняване на бебето. Изключително удобна за работа. Препоръчително е да се изрязват ноктите на бебето, докато то спи.

Бебешка нокторезачка от MY BABY

Специален и атрактивен дизайн, предпазващ от риск за нараняване на бебето, когато се изрязват ноктите. Изключително удобна за работа и лесна за почистване.

Гребен и четка от естествен косъм от JANE

Гребенчето е със специално заоблени зъбци, които предпазват нежната бебешка кожа на главата от наранявания при ресане. Със същата презумпция четката е направена от мек естествен косъм. 

 

Сподели: