Анкета

Новини

Бръчки – вън!
Брой 39 - Февруари - 2010

1. Botox-like peel-off mask - Маска за лице с ботокс ефект с Thallasine®


„Етерика", България


70 г 8,00 лв.


Съдържа калциев сулфат, алгин, хидролизиран екстракт от Lola Implexa. Начин на употреба: веднъж в седмицата около 20 г от прахообразната смес се разбърква в 60 мл вода с температура около 20º С. Бърка се енергично 1 мин. до гладка каша. Нанася се незабавно плътен слой върху предварително почистена и подсушена кожа, като се избягва зоната около очите. Оставя се да подейства 10 мин., изсъхва и се отлепва като втора кожа. Резултатът е релаксирана, видимо изгладена, без бръчки кожа.


2. Ultra Lift еye cream - „Ултралифт" крем за очния контур против бръчки


„Garnier", Франция


15 ml 15,00 лв.


Заглаждащ крем за очния контур с ботокс-ефект, който съдържа:


- дермо-релаксиращ джинджифил, който се противопоставя на контракциите, които са отговорни за появата на бръчки. По този начин ги изглажда в дълбочина.


- Заглаждащ екстракт от череши, който действа на повърхността.


Още на първото нанасяне очният контур е видимо загладен, а след месец употреба бръчките са намалени, кожата е стегната, погледът е блестящ и подмладен.


Начин на употреба: вечер, върху почистена и подсушена кожа на очния контур.


3. BoNta 568® - serum β-tox prolongator - Релаксиращ, попълващ и противобръчков серум с ботоск-ефект


„Aesthetic Dermal", Испания


15 ml 105,00 лв.


Дермато-козметичен продукт за ежедневна употреба при борба с мимическите бръчки. Подходящ за областта около очите, за лице и шия. Подпомага релаксирането и изглаждането на кожата, с продължителен ефект. Релаксиращият и изглаждащ ефект се дължи на комбинираното участие на висока концентрация от 3 иновативни пентида. Изпълващият и противобръчков ефект се обяснява с високото съдържание на хиалуронова киселина (1%). Тя повишава водното съдържание и по този начин намалява дълбочината и широчината на вече настанени бръчки.


Начин на употреба: 1-2 пъти дневно върху чиста кожа. Използва се в определени зони (чело, очи, шия) или на цялото лице. Леко се масажира. Може да се използва продължително време.


4. „Mimical countrol" - Wrinkle Relaxing cream - 24-часов крем за лице с ботокс-ефект


„Babor", Германия


50 ml 100,00 лв.


Висококачествен 24-часов крем за лице, който намалява експресивните (мимически) бръчки. Активният комплекс от аргирелин, екстракт от къри и коензим Q10 намалява микроконтракциите на мимическите мускули, намалява дълбочината и изглажда бръчките. Резултатът е млада и опъната кожа.


Начин на употреба: 2 пъти дневно, върху чиста кожа на лицето и шията.


5. Actilift - Daily care anti-stress + active lifting with DMAE - Антти-бръчки грижа за лице, шия и деколте


„SrinTech", Испания


Високоефективна анти-бръчки грижа за ежедневна употреба, с анти-стрес и лифтинг ефект. Подходяща е за уморена, слаба и отпусната кожа на лицето, шията и деколтето.


Начин на употреба: 2 пъти дневно, върху почистена и подсушена кожа. Идеална база за грим.


6. Wrinkle filler - Крем с противобръчков ефект


„Babor", Германия


30 ml 100,00 лв.


Противобръчков крем с моментален изпълващ ефект. Поставен в зоната на по-дълбоки бръчки и линии (чело, очи, около устата, шия), микросферите с хиалуронова киселина проникват в дълбочина в кожата, повишават водното съдържание и изпълват отвътре - навън. Кожата е видимо хидратирана и изгладена.


Начин на употреба: 1-2 пъти дневно, в отделни зони или върху цялото лице.


 


Автор: Живана Дангова, козметолог


 


Рейтинг на статията:За да може да пишете коментар моля влезте в системата.
Ако нямате регистрация може да си направите тук