Семейна красота

ВЪЛШЕБНИТЕ САШЕТА!

Всички ние сме виждали тези пликчета в аптеките и козметичните магазини. Питали сме се какво е това? Така добре изглеждат – шарени, в атрактивни форми. Мили дами, това са т. нар. еднократни маски.

ВЪЛШЕБНИТЕ САШЕТА!

Всички ние сме виждали тези пликчета в аптеките и козметичните магазини. Питали сме се какво е това? Така добре изглеждат - шарени, в атрактивни форми. Мили дами, това са т. нар. еднократни маски. Дали ще бъдат кремообарзни, гелообразни, като лепенки или лист, напоен с лосион (т. нар. fleece), всички те са направени с една цел - удобство, лекота и практичност.

Re-energizing green tea mask - Регенерираща маска за лице със зелен чай

„Adwin Korea Corp", Корея

10 gr sachet, 1,60 лв.

Измиваща се маска, подходяща за всеки тип кожа, целогодишно. Съдържа: растителен колаген, витамин Е, екстракт от зелен чай, който подобрява кожната еластичност. Маслиново масло, което хидратира и омекотява кожата.

Начин на употреба: 1 път седмично с нежен масаж, оставете да подейства 10 мин. и изплакнете обилно с хладка вода.

Spot reducer gel patchesГел-лепенки против акне

„Adwin Korea Corp", Корея

1 sachet (8 бр.), 1,50 лв.

3 sachet (24 бр.), 4,45 лв.

Гел-лепенки с охлаждащ ефект и лечебен хидрогел за третиране на пъпки. Активните съставки проникват в пъпчиците през нощта, а през деня видимо намаляват зачервяването, дразненето и изсушаването. Гел-лепенките против акне са предназначени за третиране на новопоявили се пъпки. Не дразнят и не изсушават кожата.

Начин на употреба: за максимален резултат преди прилагането им измийте кожата с щадящ почистващ продукт и подсушете. Отлепете лепенката, поставете я върху пъпката като внимавате всички краища да са добре прилепнали. Нека престои цялата нощ. Повтаряйте всяка нощ до изчезване на пъпката. Ако се появи изсушаване и залющване на определен участък, използвайте през нощ.

 

„Purederm" Deep cleansing mose strip - Дълбоко почистваща лента против черни точки по носа

„Adwin Korea Corp", Корея

1 бр., 0,83 лв.

6 бр., 5,00 лв.

Дълбоко почистваща лентичка, която моментално отваря запушените пори и отстранява черните точки. Подходяща е само за зоната на носа. Не се използва в зоната около очите. Да не се прилага върху изгорена, наранена и обрината кожа!

Начин на употреба: 1-2 пъти седмично, с интервал 3 дни. Измийте добре лицето, да няма следи от лосион, крем или грим. Намокрете носа обилно с вода. Със сухи ръце отлепете лентичката от фолиото. Нанесете я върху носа. Добре прилепнала, лентичката има максимален ефект. Престоява 10-15 мин. до пълно изсъхване. Леко, внимателно и бавно я отлепяйте от краищата към центъра. Ако е прилепнала плътно и отстраняването е болезнено, я намокрете обилно с вода и пробвайте пак.

„Purederm" anti-wrinkle gel patchesИзглаждащи гел-лепенки против бръчки около очите

„Adwin Korea Corp", Корея

2 бр. (1 терапия), 1,26 лв.

12 бр. (6 терапии), 7,55 лв.

Гелообразни лепенки с моментален, видим и дълготраен стягащ ефект - намаляват фините бръчици около очите. Не дразнят кожата. Околоочният контур е изгладен и хидратиран. Освен че имат дълготраен ефект, повишават еластичността и имат профилактична роля срещу поява на нови бръчици. Не съдържат парфюм, не предизвикват алергии. Да не се използват върху изгоряла, раздразнена и обрината кожа, както и при свръхчувствителност към левкопласт, бинт и peel-off маски.

Начин на употреба: като начало за максимален ефект се прави 1 седмица, 3 пъти по 30 мин., след това 1-2 пъти седмично. Може да се ползва нощем - поне за 6 часа, 1-2 пъти седмично. Върху чисто и подсушено лице, лентичките се залепват в подочната зона, престояват 30 мин., след което се отлепват от ъгълчетата.

Colladen essence Facial Mask - Възстановяваща колагенова маска за лице

„Beauty formulas", Англия

1 бр., 3,00 лв.

Специална и интензивна хидратираща формула, подходяща за всеки тип кожа. Тази колагенова маска е с моментален ефект - забавя процесите на стареене и балансира хидролипидния филм. Съдържа екстракти от гинкобилоба и водорасли.

Начин на употреба: разгърнете маската и я поставете върху предварително почистено и подсушено лице. Престоява 15 мин. След отстраняване на листа, втрийте в кожата на лицето остатъка от лосиона или подсушете. Може да се ползва 1-2-3 пъти седмично. Да не се използва в зоната на очите и върху раздразнена кожа.

Age Defying Collagen mask - Колагенова маска против застаряване

„Adwin Korea Corp", Корея

1 бр. , 1,60 лв.

Интензивна, хидратираща колагенова лист-маска, която намалява фините бръчици и забавя процесите на стареене. Освен това възстановява и подхранва. Състои се от морски колаген, витамин Е, екстракт от черен чай, екстракт от тропически плодове, които подхранват.

Начин на употреба: за да не изсъхва, ползвайте веднага след отварянето. Разгънете я върху почистено и подсушено лице. Оставете да подейства 15-20 мин. и я отстранете внимателно откъм ъглите. Да не се ползва в зоната на очите, при петна по лицето, изгорена и раздразнена кожа, чувствителност към левкопласт или бинт. Ползвайте 1-2 пъти седмично.

Green tea collagen mask - Колагенова маска за лице със зелен чай

„Adwin Korea Corp", Корея

1 бр. , 1,60 лв. 

Лесна за употреба и ефективна, колагенова маска-лист, която подпомага поддържането на идеално ниво на влажност на кожата. Поддържа натрупването на влага и подхранва. Съдържа морски колаген, екстракт от зелен чай, витамин Е, натурални съставки, които предотвратяват кожните проблеми и подпомагат доброто прилепване към лицето.

Начин на употреба: 1-3 пъти седмично, за 20 мин.

„Miraclen" Mask sheet pack - Мек, покриващ слой за хидратиране и подхранване на лицето

„Miraclen Corp", Корея

1 бр. (20 ml), 6,00 лв.

5 бр., 30,00 лв.

Маска-лист, която силно хидратира и подхранва кожата на лицето. Съдържа коензим Q10, хиалуронова киселина, алое и витамин В5.

Начин на употреба: 1-2 пъти седмично, престоява 20-30 мин. Остатъкът от лосиона се втрива в кожата на лицето.

„HSR Lasting lift for face" - Покриващ, мек слой с лифтинг ефект за лице

„Babor", Германия

1 бр., 12,00 лв.

„HSR Lasting lift for decollete" - Покриващ, мек слой с лифтинг ефект за зоната на деколтето

„Babor", Германия

1 бр., 12,00 лв.

Памучен лист (fleece), напоен с активна съставка Multitendyn (с анти-бръчков ефект). Осигурява моментален и видим, стягащ ефект върху кожата на лицето, шията и деколтето.

Автор: Живана Дангова, козметолог

 

 

Сподели: