Анкета

Новини

Развитие

Начало | За детето - Развитие A+   A-
Да облечем първокласника за първия учебен ден

Как да направим компромис между личния си вкус, желанието на детето, удобството и елементарните изисквания на дрескода, повеляван от случая? »

Рейтинг на статията:

Брой 89 - Април - 2014
Ало, мамо...

Алиса в страната на мобилните чудеса »

Рейтинг на статията:

Брой 70 - Септември - 2012
Свийте им топката!

Някои обичат спорта и ритат топка. Други предпочитат да си хапват и също налитат на топката - поръсена обилно с гъст шоколад и кокос. Съвсем естествено скоро стомасите на тези любители на сферичните лакомства се издуват, замязвайки на топка. В такива случ »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Екранът – моят приятел

Навсякъде четем колко вредни са телевизията и съвременните детски филмчета. Как пречат на интелектуалното и на физическото развитие на децата. Как ги правят тревожни, агресивни, социално неадаптивни и затлъстели. Всичко това в действителност е точно така, »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Прополисът – природният антибиотик

Съвременната медицина е доказала уникално съдържание в него на витамини, минерали, аминокиселини и биофлавониди (антиоксиданти). Основата му са смолисти вещества, восък, цветен прашец и етерични масла. »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Деца във ваканция – ами сега?!

Лятото е вече в разгара си, до планираната семейна почивка има още много седмици, а детето ви след първоначалната еуфория от приключването на учебната година вече започва сериозно да се отегчава вкъщи. Дори и да сте намерили вариант с наглеждането му от с »

Рейтинг на статията:

Брой 68 - Юли - 2012