Статии

Хемороиди при децата Семейно здраве

Хемороиди при децата

"Докторе, детето ми е на година и половина. Неотдавна се появи малка издутина около ануса му. Изхождаше се трудно и с болка. Последният път, когато ходих при хирург разбрах, че детето има фисура. Сега се изхожда всеки ден на гърне без проблеми, но поняко

Подправки за двама Бременност

Подправки за двама

Смята се, че подправките нямат място в менюто на бъдещите майки. Но нима трябва да заклеймяваме всички подправки, когато именно те ни помагат на направим храната си по-вкусна и полезна?

„Вълшебните“ бижута Семейно здраве

„Вълшебните“ бижута

Могат ли бижутата да бъдат вълшебни? Оказва се, че да. Става дума за украшенията Еnergetix, които едновременно красят и притежават лечебни свойства. Децата лесно биха повярвали в чудеса, но възрастните имат нужда от обяснение, при това убедително!

Дрехите за бременни Бременност

Дрехите за бременни

Бременността и майчинството са най-важните и прекрасни етапи в живота на жената. Заедно с това, обаче и най-трудните във физическо отношение, тъй като женското тяло се преобразява.

Пол по „поръчка” Бременност

Пол по „поръчка”

Можем ли да кажем на щъркела да ни донесе розова или синя кошница?

Въпрос към логопеда Особености в развитието

Въпрос към логопеда

Моето дете е на 9 месеца, казва няколко звука, но само когато се храни. Трябва ли да се притеснявам и мога ли да му помогна, за да започне да говори по-бързо?

Една назад, две напред! Lifestyle

Една назад, две напред!

Удивително е, но децата понякога се връщат към старите си навици. Какво означава подобен регрес и как да реагирате на него?