Анкета

Новини

Семейна красота

Начало | Полезно - Семейна красота A+   A-
Жизненоважна

Водата е жизненоважна. Тя изгражда близо 70% от нашето тяло. Затова е изключително важно да пием достаъчно количество вода. И разбира се, добрата хидратация е нужна, ако искаме да имаме сияйна и здрава кожа. Хидратирането на кожата на лицето и тялото е пъ »

Рейтинг на статията:

Брой 53 - Април - 2011
Детски шампоани с герои

»

Рейтинг на статията:

Брой 53 - Април - 2011
Има как да се справите с мазната кожа

Не само тийнейджърите страдат от мазна кожа. Най-засегнатите зони са челото, носа и брадичката на лицето. Мазната кожа е деликатна и затова се нуждае от специална грижа, от нежно отстраняване на излишния себум и достатъчно добро хидратиране. »

Рейтинг на статията:

Брой 52 - Март - 2011
Шампоани за бебета и деца

Шампоанът е основната козметика за баня в първите години от живота ни. В тийнейджърска възраст започваме да се ориентираме към душ-геловете, скрабовете и останалите почистващи средства. Дотогава поддържането на чиста коса е най-изискващата процедура. Пред »

Рейтинг на статията:

Брой 51 - Февруари - 2011
Преди да поставим пелената

Грижата за кожата на бебето трябва да бъде като нежно докосване - ненатрапчива, нито дразнеща, а с финес и деликатно чувство. Когато почистите копринената кожа на мъничето, преди да сложите пелената, вие нанасяте защитен крем. Той хидратира и възстановява »

Рейтинг на статията:

Брой 49 - Декември - 2010
... Към вечерния грим

Мечтаете за празнично парти и планирате всеки малък детайл - рокля, обувки. Не пропускайте да направите това и с продуктите, които ще ви осигурят зашеметяващ и траен макиаж. Няколко трика ще помогнат за прикриване на несъвършенствата по кожата, свеж вид и »

Рейтинг на статията:

Брой 49 - Декември - 2010