Анкета

Новини

Тя и Той

Начало | Полезно - Тя и Той A+   A-
Помощ! Стрии!

За приблизително 50% от бременните стриите са суровата неизбежна реалност. С увеличаването на корема (и гърдите, и бедрата, и задните части...) през 9-те месеца, кожата се разтяга до неподозирани размери, което тя умее доста добре поради естествено заложе »

Рейтинг на статията:

Брой 72 - Ноември - 2012
7 мита, които пречат на връзката

Между мъжа и жената има достатъчно различия, които често им пречат в общуването. Не е необходимо освен обективните препятствия във връзката да се намесват и разни подозрителни твърдения, които допълнително объркват ситуацията. »

Рейтинг на статията:

Брой 72 - Ноември - 2012
Край на петната! Да посрещнем есента със свежо лице

Пигментацията по лицето е често срещан козметичен проблем в края на лятото. Водещата причина, разбира се, е прекомерното излагане на слънце, но не е само това. »

Рейтинг на статията:

Брой 71 - Октомври - 2012
6 въпроса за женския оргазъм... и техните отговори

Женската сексуалност е смятана за тъмна и недостатъчно проучена област. Оргазмът пък е най-непрозрачната тема в нея. Нека хвърлим малко светлина с помощта на шест ключови въпроса и отговорите на специалистите. »

Рейтинг на статията:

Брой 71 - Октомври - 2012
Разкрийте красотата на кожата си!

Повечето от нас се придържат от години към една и съща рутинна грижа за лицето си в няколко стъпки – почистване, овлажняване/подхранване и евентуално – слънцезащитен крем (ако се сетим). »

Рейтинг на статията:

Брой 70 - Септември - 2012
14 причини да правим секс редовно

Сексът подобрява настроението, влияе позитивно на психиката, засилва имунната система и има разхубавяващ ефект. За човешкото тяло той e като жива вода, но трябва да го практикувате поне веднъж седмично и да му се наслаждавате изцяло. »

Рейтинг на статията:

Брой 70 - Септември - 2012