Анкета

Новини

Отдих и туризъм

Начало | Полезно - Отдих и туризъм A+   A-
Коледа + Виена = ВНЛ*

Празнична Виена – класика и сигурно място в топ 5 на коледните дестинации! Дори да не ни посрещне с пухкав и стелещ се като в анимационно филмче сняг, австрийската столица спира дъха с онзи празничен дух, който ни кара толкова да обичаме декември. »

Рейтинг на статията:

Брой 73 - Декември - 2012
Авантюрата Австралия

Австралийският съюз е шестата по големина държава в света и единствената, която заема цял континент - Австралия. Единствената, заемаща тайнствената сфера на моите мечти... »

Рейтинг на статията:

Брой 72 - Ноември - 2012
До центъра на Земята

Еквадор »

Рейтинг на статията:

Брой 71 - Октомври - 2012
Хърватия – сладка приказка

През последните години малко останаха великолепните, но неоткрити дестинации на Стария континент за нас, българите. Е, Хърватия, която ни е кажи-речи комшийка, е една от тях. »

Рейтинг на статията:

Брой 70 - Септември - 2012
Да се разхладим на Витоша

През горещото лято жителите и гостите на София разполагат с едно незаменимо средство за отдих, прохлада и развлечение - планината Витоша. Освен по „мързеливия" начин - с кола или автобус, който е особено популярен сред семействата с малки деца, планината »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Филипините – рецепта за щастие

Да стягаме куфарите за път, не е ли това един от най-хубавите моменти в живота ни и кой от нас не би го сравнил с вълнението да се запознаем с музикална звезда или да скочим с парашут. Тези изживявания хранят фантазията ни и усета за щастие всеки път, ког »

Рейтинг на статията:

Брой 68 - Юли - 2012