Анкета

Новини

Семейна красота

Начало | Полезно - Семейна красота A+   A-
Ръцете през зимата

Кожата на ръцете е подложена на ежедневни малки "битки" - мокрене, миене на чинии и пране, контакт с дразнещи и алергизиращи вещества, смяна на температурите от топлия офис към студа на улицата, вятър. Много жени страдат от сухота на ръцете и се лутат, »

Рейтинг на статията:

Брой 48 - Ноември - 2010
Нежнобяло и огненооранжево

В миналото лайката била основно разкрасяващо средство, а пък невенът се считал за дъждопоказател. Докато младите жени използвали белите цветчета за успокояване и изглаждане на кожата, старите баби гадаели по невените - ако след седем сутринта цветчетата н »

Рейтинг на статията:

Брой 47 - Октомври - 2010
Подгответе кожата си за зимата

Есен е. Време е да изпратим децата на детска градина и училище, да подновим есенния гардероб и да подготвим кожата си за зимата. Ако сте като повечето хора, най-вероятно сте насъбрали слънчеви лъчи и въпреки че е трябвало, не сте нанасяли много редовно фо »

Рейтинг на статията:

Брой 47 - Октомври - 2010
Най-добрата приятелка на мама

Ако най-добрият приятел на мама в борбата за перфектна хигиена е памперсът, то най-добрата такава е именно тя - мократа кърпа! Която и жена с количка да спрете на улицата, несъмнено носи в бебешката чанта или в багажника отдолу пакет с безценните почиства »

Рейтинг на статията:

Брой 46 - Септември - 2010
Грижа за косата и кожата след лятото

След края на лятото и безгрижните часове под слънцето е време да помислим за кожата и косата. За да възвърнем мекотата и естествения им блясък, трябва да ги хидратираме и подхраним. Ако на вашата коса й липсва тонус, изглежда сплескана и отпусната, опитай »

Рейтинг на статията:

Брой 46 - Септември - 2010
Алое - естествен източник на енергия

Наричано с десетки имена, отразяващи неговата чудодейна лечебна сила, алоето е широко използвано още от древни времена. То притежава почти магическа сила да се самовъзстановява - ако с нокът «сцепите» листото на алое, на следващия ден то ще се е затворило »

Рейтинг на статията:

Брой 45 - Август - 2010