Анкета

Новини

Родителска практика

Начало | Полезно - Родителска практика A+   A-
Възпитание с хумор

Много родители са убедени, че когато са строги и сериозни, детето ще ги слуша и уважава. Не е точно така. С малко хумор и повече освободеност и усмивки можете да постигнете чудеса. Ето 9 трика как да се възползвате от чувството за хумор при възпитаването »

Рейтинг на статията:

Брой 71 - Октомври - 2012
Две деца на едно място

Как да съжителстват мирно »

Рейтинг на статията:

Брой 70 - Септември - 2012
Инвестиция в бъдещето

Как да спестим пари за пълнолетието на детето си »

Рейтинг на статията:

Брой 81 - Август - 2013
С дете в самолета

Може много да се радвате, че вашето дете ще се качи на борда на самолет за първи път през живота си, но вероятността на слизане всички останали пътници искрено да ви ненавиждат е голяма. Ето няколко съвета как да удържите хлапето си кротко по време на пол »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
12 правила за хармония в семейството

Искате да прекарате няколко спокойни и приятни часа с цялото семейство или пък сама? Само че сте затънали до ушите в работа, домакински и какви ли не още задължения. Ето няколко лесни трика, които ще ви помогнат да си спечелите свободно време. »

Рейтинг на статията:

Брой 68 - Юли - 2012
„Повече българчета за България” стартира за осми път

Началото на популярната вече кампания на радиопредаването „Тройка на разсъмване" бе поставено още през 2005 г. Първите няколко години усилията на екипа на радио „Витоша" бяха насочени предимно към младежите, които не искаха да остават в България. Впосле »

Рейтинг на статията:

Брой 76 - Март - 2013