Анкета

Новини

Тя и Той

Начало | Полезно - Тя и Той A+   A-
Лосион и масло за тяло в оспорвана битка...

ЗА КОЖАТА НА ЕДНА ЖЕНА »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Остаряването при мъжете – несправедливо бавен процес

Сигурно на тема „Остаряване при мъжете" тайничко искате да прочетете нещо истински безпощадно към пола, който никога няма да ревне пред огледалото на 45. Вместо това длъжна съм да започна с кристално ясната теза: Мъжете не остаряват, защото те никога не »

Рейтинг на статията:

Брой 69 - Август - 2012
Целулитът – най-големият враг на красотата през лятото

Целулитът е изменение на мастните слоеве на кожата, което засяга близо 90 на сто от жените, както и малък процент от силния пол. Появява се и става видим тогава, когато свързващите тъкани задържат вода, токсини и мазнини, предизвикващи изменения в структу »

Рейтинг на статията:

Брой 68 - Юли - 2012
Жените: Остаряваме бавно

Не, не ми трябва огледало. Ясно е, че остарявам. Всъщност, всички ние започваме да се топим в момента, когато спрем да растем. Не се мръщи, не съм си го измислила аз! Пише го в учебниците по физиология, драга... Така че - да отсвирим с усмивка недоволнит »

Рейтинг на статията:

Брой 68 - Юли - 2012
Продукт на месеца: лосион за тяло

На козметичния пазар съществуват много различни средства за грижа за кожата. Едно от тях е лосионът за тяло. Но за какво служи той? Как трябва да го използваме? По какви критерии да го изберем? »

Рейтинг на статията:

Брой 67 - Юни - 2012
9 неща, които не искаме да чуваме в леглото

Независимо от колко време сте заедно с вашия любим, винаги може да ви изненада, уви, и неприятно с някоя изцепка по време на секс. Ето ги и най-дразнещите. »

Рейтинг на статията:

Брой 67 - Юни - 2012