Анкета

Новини

Семейна красота

Начало | Полезно - Семейна красота A+   A-
Кафеена красота

В продължение на десетки години учени изследват полезните свойства на кафето - а то ги има в изобилие. Обратно на популяризираната информация за вредните влияния на ароматния продукт върху кожата най-новите проучвания доказват, че кофеинът всъщност е неин »

Рейтинг на статията:

Брой 45 - Август - 2010
Черно, ароматно, горещо

За огромна част от населението на Земята най-любимата миризма сутрин е на току що сварено кафе. Наистина не може да се отрече, че ароматът на кафето, независимо дали е на зърна, смляно или вече в течно състояние е доста завладяващ. Най-известната ободрява »

Рейтинг на статията:

Брой 45 - Август - 2010
Baby oil

Бебшко олио »

Рейтинг на статията:

Брой 41 - Април - 2010
Сапуни!

Причината, за да засегнем тази тема е прекалената употреба на сапуните като почистващи продукти. Употребяват се за щяло и нещяло. С тях измиваме лицето, косата, ръцете, тялото, даже изпираме бельо и накрая изкъпваме бебето. Ужас, бих възкликнала! »

Рейтинг на статията:

Брой 41 - Април - 2010
Бадемово масло

Самото име създава усещане за нежност, деликатен допир и пълен релакс. Бадемовото масло не само създава този комфорт, но то притежава куп полезни свойства. Не случайно е най-широко използваното натурално масло в бебешката и детската козметика. »

Рейтинг на статията:

Брой 44 - Юли - 2010
8 Hour Cream – най-накрая легендарният крем на Елизабет Арден и в България

Продуктът, използван от Натали Имбрулия, Кайли Миноуг и Кейт Мос, вече достъпен и за българската жена. »

Рейтинг на статията:

Брой 39 - Февруари - 2010