Анкета

Новини

Тя и Той

Начало | Полезно - Тя и Той A+   A-
Продукт на месеца - лак за нокти

Лакът за нокти присъства в арсенала от козметични средства на почти всяка съвременна жена. Да се появите „пред публика" без добре поддържани ръце, нямащи следа от декоративен маникюр, меко казано, прави лошо впечатление. »

Рейтинг на статията:

Брой 66 - Май - 2012
Кинотерапия за двама

Странно е как един филм сам ни „намира" и се появява в подходящия момент - да ни успокои или развесели, да вдигне адреналина или да ни накара да поплачем. »

Рейтинг на статията:

Брой 66 - Май - 2012
Продукт на месеца – крем за бръснене

Ако се съди по скалните рисунки на първобитните хора, живели преди около 60 000 години назад, още тогава е имало мъже, които не искали да носят бради. »

Рейтинг на статията:

Брой 65 - Април - 2012
Лак за коса

Лакът като средство за укротяване на непокорните женски коси е известен много отдавна. На по-късен етап се появяват пяната и гелът като още решения за фиксация на прическата. Но лакът досега си остава най-разпространеният и често използван продукт. »

Рейтинг на статията:

Брой 64 - Март - 2012
Кибер връзки

В нашето детство, на родените около 1975-80 година, тази тема звучеше като научна фантастика, но все пак ние предвкусвахме реалната възможност фантазията да се окаже пророчество (и не само заради появата на „Правец 8", който разкриваше пред нас нечувани »

Рейтинг на статията:

Брой 64 - Март - 2012
Мъжка гледна точка: Диета на възпитанието или за „тоягата и моркова”

Здравейте и в месеца на любовта и виното! Навън все още е много студено, но хубавото е, че през февруари ни сгряват два горещи празника - единият е за влюбените, другият е за опиянените (от любов, надявам се) »

Рейтинг на статията:

Брой 63 - Февруари - 2012