Анкета

Новини

Отдих и туризъм

Начало | Полезно - Отдих и туризъм A+   A-
Виена за малки и големи

След горещите летни дни, мамещи ни към планини и морета, есента ни привлича обратно в града. Но ако все още имате време и сили за почивка, вълнуващи възможности ще откриете и по градските улици. »

Рейтинг на статията:

Брой 60 - Ноември - 2011
Остров Корфу

Винаги съм искала да отида на остров. Не, винаги съм искала да корабокруширам на остров. Да, точно така! И тази година мечтата ми се сбъдна. Наближаваше 27-ият ми рожден ден. За първи път не знаех какво да правя. Не исках да празнувам. Исках просто да изч »

Рейтинг на статията:

Брой 59 - Октомври - 2011
Вълшебният цветен остров - Бурано

Остров Бурано е приказен свят, скътан далеч от шума и суетата на Венеция. От кралицата Венеция до тук се стига с корабче, но пътуването трае 45 минути и затова туристите, които идват като численост не са онези тълпи, които посещават града-майка. »

Рейтинг на статията:

Брой 57 - Август - 2011
Сбогом, Венеция!

Отдавна искам да напиша статия, посветена на Венеция. В случай, че очаквате, обаче, една възхвала на кралицата Венеция, ви предупреждавам, че следващите редове не са за вас. Но кой знае, може пък да намерите нещо полезно за себе си в следващите редове. »

Рейтинг на статията:

Брой 56 - Юли - 2011
Духовна разходка (част 2)

В миналия брой на сп.”Кенгуру” ви представихме светата обител Рилски манастир „Св.Иван Рилски”. Сега можете да се насладите на духовна разходка из два други също толкова величествени български православни манастира. »

Рейтинг на статията:

Брой 55 - Юни - 2011
Духовна разходка (част 1)

Специално място в тази поредица трябва да отредим на манастирите. Духовните места, пропити с история, величествено извисени или кротко сгушени сред природните местности из цяла България. »

Рейтинг на статията:

Брой 54 - Май - 2011