Анкета

Новини

Семейно здраве

Начало | Полезно - Семейно здраве A+   A-
Очи в очи със страховете

Огромни, пълни с ужас очи. Дишането става все по-затруднено. Ритъмът на сърцето се ускорява и става отчетлив. Всеки момент ще изпълзи изпод кревата чудовището с огромните космати лапи... »

Рейтинг на статията:

Брой 62 - Януари - 2012
13 съвета за безупречен сън

За болките в гърба обикновено се оправдавате с некачествения матрак. За целодневната ви сънливост пък е виновна смяната на сезоните. А късното лягане е причина номер едно за лошото ви настроение. »

Рейтинг на статията:

Брой 61 - Декември - 2011
Как да изправим осанката

Замислете се колко средства и време отделяме ние жените в опит да направим корема си плосък, а гърдите по-големи. Същото се отнася и за силния пол - мъжествеността винаги се е свързвала със стегнати коремни мускули и аполонови плещи, под които би се сгуши »

Рейтинг на статията:

Брой 60 - Ноември - 2011
Неприятен мирис от краката

Усещате ли миризмата? Е, не, не е възможно да е от... вашите крака! Не, разбира се, че не. Това би било много неудобно пред хората. Сигурно парче от синьото сирене, което ядохте миналата седмица, е паднало зад дивана. Не? Е, съжалявам - вашите крака са ил »

Рейтинг на статията:

Брой 59 - Октомври - 2011
4 пътя към здравето

Хранене според кръвните групи »

Рейтинг на статията:

Брой 58 - Септември - 2011
Измихте ли плодовете и зеленчуците

През последните месеци медиите гърмяха с ужасяващи новини за радиационни марули, заразни краставици, домати - носители на бактерии и всякакви плодове, пълни с повече нитрати, отколкото витамини. »

Рейтинг на статията:

Брой 57 - Август - 2011