Анкета

Новини

Нашият дом

Начало | Полезно - Нашият дом A+   A-
Най-сигурната защита на дома

Всяко домакинство в днешно време полага големи усилия и средства да създаде уютен и приятен дом за своето семейство. Нашият дом е изпълнен със скъпи уреди и оборудване или има многократни подобрения в интериора. Всичко това можем да защитим със застраховк »

Рейтинг на статията:

Брой 56 - Юли - 2011
Сблъсъкът на Титаните с Насекомите

„Борбата е безмилостно жестока. Борбата, както казват, е епична.“ Революционният поет Вапцаров може и да е имал право да реди рими за междукласовия сблъсък, но какво да кажат революционно настроените домакини? Днес класовите порядки пречат на младите да »

Рейтинг на статията:

Брой 55 - Юни - 2011
Новите технологии в човешкия бит - предимство, недостатък или просто снобизъм

В нашето съвремие надали има нещо, което доказва човешкия напредък толкова подчертано, както развитието на техническата сфера. За отрицателно кратък период извънземни по своята функционалност и външен вид устройства, показвани в редица фантастични филми, »

Рейтинг на статията:

Брой 54 - Май - 2011
Вана или душкабина?

Ако ви предстои обзавеждане на нов дом, или просто искате да направите ремонт на банята си и се чудите какво точно да поставите в нея - дали да има вана, или душкабина, е добре първо да си отговорите на някои въпроси и тогава да решите кой вариант е най-п »

Рейтинг на статията:

Брой 53 - Април - 2011
С дъх на свежо пране

Работата с прането се свежда основно до зареждане на пералнята и последващото сушене на дрехите. Докато при първото действие трябва само внимателно да разделяме дрехите по вид и най-вече по цвят и да избираме програмата на пералнята, то сушенето предлага »

Рейтинг на статията:

Брой 52 - Март - 2011
Кът за нея

През XVІІІ век всяка уважаваща себе си светска дама имала будоар в дома си - уютна тоалетна стая, светая светих на женските тайни за красота и обаяние. През ХХІ век стаята в най-добрия случай се е смалила до кът в спалнята или банята. Но тук размерът ням »

Рейтинг на статията:

Брой 51 - Февруари - 2011