Анкета

Новини

Отдих и туризъм

Начало | Полезно - Отдих и туризъм A+   A-
Шалом, Израел!*

Добре дошли в страната на кабалата - казвате си вие, гледайки надписа на стената... Докато не разберете, че "кабала" на иврит означава просто "приемна". »

Рейтинг на статията:

Брой 53 - Април - 2011
Няма нищо гнило в Дания!

(сравнителен анализ на един лаик между две държави, извършен пред кана съмнително кафе и под звуците на енергичен домашен ремонт отдясно) »

Рейтинг на статията:

Брой 52 - Март - 2011
По-близо до Бог, на връх Безбог

„...Няколко снежинки паднаха навън, а една от тях, най-голямата, се закрепи на ръба на единия сандък. Снежинката започна да расте все повече и повече, докато накрая се превърна в жена, обвита в изящна бяла мантия, съшита от милиони святкащи снежинки. Тя б »

Рейтинг на статията:

Брой 50 - Януари - 2011
Швейцария, но не на Балканите

Мисля си за Швейцария. Ама не онази, „Швейцария на Балканите", а истинската - която граничи с Германия, Франция, Италия, Австрия и Лихтенщайн - и с нашите представи за държава-мечта. »

Рейтинг на статията:

Брой 49 - Декември - 2010
ПАРИЖ ...и как туризмът не бива да пречи на хубавото хапване

Париж е най-тривиалната теза за статия, която може да съществува. Обикновено, информацията, която можете да добиете за този уникален град поразително прилича на туристическите справочници, които можете да си купите отвсякъде. Вярвам, че описание на Айфело »

Рейтинг на статията:

Брой 48 - Ноември - 2010
Афитос – едно пътешествие с узо и калдъръм

Има едно градче на първия ръкав на Халкидики - Касандра, което ще се настани трайно в сърцето ви още щом го видите. Тесни калдъръмени улички се спускат и пресичат покрай ниски каменни къщи. Ако ви липсва обстановката на стария Созопол от времето, когато в »

Рейтинг на статията:

Брой 47 - Октомври - 2010