Анкета

Новини

Правилните (бебешки) стоки
Брой 58 - Септември - 2011

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб. За ЕГОто.


 1. Количка Трайдър Матрикс 2в1 JANE  Цена:  1450,00 лв.


Трайдър е най-новият модел детска количка на Jane. Неин прототип е Райдър, но дизайнът е по-разчупен и модерен. Количката е изключително компактна с лека конструкция и ергономична дръжка.


2. Креватче PALI  Gigi & Lele Цена: 1410,00 лв.


Решено в светли и наситени нюанси, с красиво изрисувани животинчета по него, то развива зрителните възприятия, докато детето сладко се унася на ергономичния матрак.


3. Столче за кола Миле Милия Изо-фикс INGLESINA Цена: 449,00 лв.


Миле Милиа Изо-фикс е ново поколение столче за кола. То е продължението на Марко Поло 0-18, като предоставя най-добрата защита на бебета от 9 до 36 кг. Отговаря на стандарт 44/04 на ЕС.  


4. Тоалетен адаптер KidsSeat Toilet Trainer Цена 68,90 лв.


Превръща създаването на хигиенни навици в забавление! Продукт 3 в 1! 1.Атрактивно гърне 2. Тоалетен адаптер със стълбичка 3.Самостоятелен тоалетен адаптер.


5.Чанта - Столче Hoppop - Original Red Devil Цена: 128,00 лв.


Лека и удобна чанта за бебешки принадлежности, която се трансформира в сигурно детско столче за минути. Така бебето може да се храни заедно с всички на масата, където и да сте.


6. Видеомонитор Philips AVENT SCD 600 Цена:487,00 лв.


24-часово наблюдение както през деня, така и през нощта (инфрачервена камера за нощно виждане); Голям (2,4 инчов) цветен видеоекран.


7. 2 в 1 Турбо електрически стерилизатор - Babymoov Цена: 129,00 лв.


Турбо електрически стерилизатор; Изключителна система - стерилизатор на пара; Идеално стерилизира шишето както отвън, така и отвътре; 2 в 1: стерилизира и изсушава шишето.


 


Рейтинг на статията:За да може да пишете коментар моля влезте в системата.
Ако нямате регистрация може да си направите тук