Шопинг гид

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб.
За ЕГОто.

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб.
За ЕГОто.

Легло от "Мебели Кирев" 527.00 лв.

Леглото може да се използва за спане и като кошара за игра. Има две нива на матрака. Уникалното в модела е, че може да се трансформира в бюро, скрин с ракла и скрин с три чекмеджета.

BLOOM - Fresco 667.00 лв.

Fresco е стол, който ще служи на вашето дете от раждането му до училищна възраст. Притежава уникален режим 3 в 1: от 0 до 6 месеца като люлка, от 6 месеца като традиционен стол за хранене и като комплект за игра над 2 години и до 36 кг.

 Ethos Trio 2010 Giordani 1090.00 лв.

Количката се състои от кош за новоредено (0-6 месеца), столче за кола (0-13 кг) и летен вариант (6-36 мес). Новото при летния вариант е, че може да сменя посоката си, като това става само с едно движение на ръката. Височината на дръжката може да се променя в 5 различни позиции. Комплектът съдържа покривало за коша за новородено, дъждобран за летния вариант и комарник.

Комплект Шишета VentAire® Wide, "Playtex" 65.90 лв.

Подходящ за майки, които искат да кърмят, хранят с шише или дохранват с адаптирано мляко. Комплектът съдържа шишета с различни размери, допълнителни биберони, клапи и капачки за максимално улеснение на родителите.

Бебешко корито Ocean Аквариум Fisher price 97 лв.

Бебешкото корито на Фишер Прайс расте заедно с детето ви. Предоставя възможност за настройка на предпазителите на нужното ниво, за да е защитено вашето бебче в зависимост от неговата възраст. С включени аксесоари.

DECT Бебефон Philips AVENT - SCD 530 293,00лв.

Бебефонът има възможност за корегиране на разстоянието между приемник и предавател. Като предимства могат да се отбележат автоматичното избиране на каналите, малкият приемник за родителя, изключително голям обхват (+ 330m), обратната връзка от родителя към бебето и светлинните индикатори за нивото на шума. Бебефонът има и нощна лампа, както и сензор за температурата в стаята.

Bebe comfort Iseos Isofix 9-18кг - стол за кола 648.00 лв.

Столът за кола е предназначен за деца от 9 до 18 кг. Монтира се с лице по посока на движението. Допълнително омекотените страни "Safe side" (направени от двойна пластична и полиестерна рамка) предоставят максимална безопасност за вашето дете. Благодарение на системата "Modulo Safe" може да регулирате ширината на стола (от 40 до 55см), а също така да регулирате ъгъла на лягане.

 

 

Сподели: