Анкета

Новини

Правилните (бебешки) стоки
Брой 39 - Февруари - 2010

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб.


До 750лв. 


Сгъваема кошарка за игра и сън от Poupi. Изключително удобна за път, почивка или екскурзия. Към кошарката има компактна чанта. Цена 123,50 лв.


Одеялце Label-Label от Pumpelina. С формата на ферма. По неговите етикети може да се разкаже една приказка. Изработено е от мек хавлиен плюш, с 15 различни материи и много форми и картинки. Цена 70,00 лв.


Детска количка Cruiser с алуминиева конструкция от Cangaroo. Регулираща се на височина дръжка, три позиции на облегалката и регулираща се поставка за крака. Цена 263,70 лв.


Помпа за кърма физиологична от Chicco. Покрива гърдата и стимулира всички млечни канали, помага за предотвратяване риска от възпаления. Цена 79,00 лв.


Термочанта за 1 шише от Babymoov. Задържа топлината до 4 часа. Подходяща за всякакви модели биберони и шишета. Цена 19,90 лв.


Столче за хранене от Kids Kit. Удобно и комфортно столче за хранене вкъщи или при пътуване. Регулируем предпазен колан, който дава сигурност на детето докато седи и се храни. Цена 79,90 лв.


Комплект за новородено от AVENT. Шишетата са с широк и мек силиконов биберон. Антивакумната периферия на биберона предпазва бебето от поява на колики. Цена 59,00 лв.


 


Рейтинг на статията:За да може да пишете коментар моля влезте в системата.
Ако нямате регистрация може да си направите тук