Шопинг гид

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб.
До 750лв.

Правилните (бебешки) стоки

Независимо дали имате бюджет, с който да се хвалите, или доста ограничен, на пазара на бебешки стоки има добри продукти за всеки потребител. Ето нашите предложения за най-необходимите продукти на цени според вашия джоб.

До 750лв.

Кошара Cam STANDARD 99 лв.

Кошарата е със стени от мрежа, за да може детето да вижда всичко, което се случва около него. Двете пластмасови ръкохватки позволяват на хлапето да се изправя на крака. Подът и обръчът са тапицирани с мека материя. Кошарата е подходяща за деца над 6 месеца.

 Столче за хранене Ме Тоо - Phill & Teds 88,00лв.

Столчето е лесно преносимо и тежи само 1 кг.  Материята се пере лесно, а рамката е изработена от най-високо качество алуминий. Столчето за хранене е подходящо за деца от 6 месеца до 3 годинки или до 18 кг.

Safety 1st - Бебефон Брилянт 98.00 лв.

Бебефон Брилянт е подходящ за ползване от първия ден на раждането и е с обхват 150 м. Бебето спокойно може да спи само в отделна стая, а родителите да чуват всяко негово движение или плач.

Лятна количка Quick Blue - Cangaroo 85.00лв.

Изключително леката количка разполага с въртящи се колела с възможност за застопоряване, а облегалката се регулира до полулегнало положение. Петточковите колани и предпазният борд защитават максимално детето. Поставката за крачетата се регулира. Количката се сгъва като „чадър".

Пеликан-играчка за вана Peli's Play Pouch 29.90 лв.

Кошничката за играчки внася ред в разхвърляната баня. Торбичката позволява на играчките да се отцедят и изсъхнат след бурното къпане на детето. С пеликана банята се превръща в истинско забавление. Той се монтира и демонтира изключително лесно.

BOON BENDERS 12 лв.

Модерни, екстравагантни и изключително практични, приборите за хранене могат да се ползват от деца на различни възрасти. Всеки прибор може да бъде огънат според възможностите на хлапето, а когато то порасне и развие уменията си, да се разгънат в изходната им позиция.

Столче за кола Maxi-Cosi Rodi SPS 2008/2009 135,00 лв.

Столчето е предназначено за деца от 15 до 36 кг и притежава система, която осигурява оптимална защита срещу страничен удар. Седалката е повдигната така, че по-малки деца да виждат през прозореца, а облегалката на главата се регулира във височина, като по този начин столчето може да се ползва и от по-големи деца до 150 см. Калъфката се сваля и може да се пере.

 

 

Сподели: