Семейна красота

Природна сила

Природата е дарила билките с чудодейна сила. Съвременната детска козметика, щедро обогатена с растителни екстракти, ни дава възможност през цялата година да използваме изцеяващата сила на лечебните растения.

Природна сила

Природата е дарила билките с чудодейна сила. Съвременната детска козметика, щедро обогатена с растителни екстракти, ни дава възможност през цялата година  да използваме изцеяващата сила на лечебните растения. Лайката за дезинфекция и успокояване на болката. Розмаринът против възпаления. Синчецът освежава и укрепва кожата. Невенът със своето противомикробно действие ускорява заздравяването на раните. Пшеницата за подхранване и разтеж. Един поглед към предложената „зелена аптечка" ще ви убеди в цялото многообразие на природните средства.

Шампоан за вана от Bubchen

За нежно почистване и грижа, естествено мек и с добра поносимост шампоан. Активно действащите растителни съставки облекчават кожните раздразнения. При ежедневно ползване специалните омазняващи компоненти правят кожата копринено мека. Той е предназначен предимно за кърмачета, но е подходящ за редовна употреба и от деца и възрастни

- Съдържа естествени вещества, като лайка и розмарин

- Ph - неутрален

- не съдържа консерванти

- не съдържа сапун

Бебешко мляко от Bubchen

С естествени активни вещества от лайка. Със слънчогледово масло. Възстановява влажността на кожата, като я почиства и предпазва от изсъхване. Млякото защитава биологически повърхността на кожата, като едновременно с това защитава защитните и функции. Бебешкото мляко попива в кожата и приятно я освежава. Нежно действащите съставки на продукта не дразнят кожата. Продуктът е разработен по начин, минимизиращ риска от алергии.

Крем за бебета от Bubchen

Съдържа натурално действащи вещества - пантенол, пчелен восък, екстракт от лайка, масло от пшеничен зародиш.

Защитава кожата от дразнения през цялата нощ. Натуралният екстракт от лайка има противовъзпалително действие и смекчава чувствителността на кожата.

Кремът е проверен дерматологично в родилните домове.

Бебешки сапун от Bubchen

Сапун с естествени активни съставки, мек и нежен за кожата. Съдържа извлек от лайка, глицерин и парфюм.

Детски шампуан екзотик от Aline's

Шампоан за деца. Съдържа житен протеин и кокосов глюкозид. Със своята уникална формула и естествени съставки с меко действие е идеална грижа за вашите деца.

Детски душ-гел Aline's Kids Tropic

Гел с миещо действие за деца. С екстракт от лайка за противобактериално действие.

ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИ С ЛАЙКА от EVENT BABY 

/с овлажняващ ефект/

Съдържат деминерализирана вода и екстракт от лайка

 Изключително мека материя - нетъкан текстил

 Почистват, овлажняват и успокояват бебешката кожа

 С балансирано pH

 Прeдпазват от възпаления

 Не съдържат алкохол

 Удобни за употреба навсякъде, по всяко време

 Дерматологично тествани

 Хипоалергенни

Балончета за баня - съдържа екстракт от синчец от MUSTELA  
Ултрамека пяна идеална за почистване на деликатната бебешка/ детска кожа. Почиства без да изсушава. Омекотява чрез екстракт от синчец и морски олигоелементи. Не люти на очите. Висока кожна толерантност.

Олио с невен за почистване и масаж с лек аромат от WELEDA  
Това олио на Weleda успокоява нежната кожа на малкте палавници по естествен начин.  Ценното бадемово масло поддържа кожата мека и подхранена и предпазва от изсушаване.  Доказаната комбинация от невен и лайка успокоява.  Продуктът стимулира естествените функции на кожата  и е идеален за ежедневна употреба при масаж на бебето и детето.

Олиото с лек аромат не съдържа синтетични ароматни, цветни и консервантни агенти. Може да се използва и при чувствителна кожа и невродерматитни състояния, както и непосредствено след раждане.

 

 

Сподели: