Новини

"Рисувай с Дани и подай ръка" беше в театър Аполония - Созопол

На 21 август художничката Йорданка Янакиева - Дани беше в "Център за деца с увреждания", с. Атия и заедно с децата рисуваха върху арт платна и чадъри със специализирани за целта бои.

 

На 21 август художничката Йорданка Янакиева - Дани беше в "Център за деца с увреждания", с. Атия и заедно с децата рисуваха върху арт платна и чадъри със специализирани за целта бои. За събитието беше осигурено и музикално озвучаване за танци и песни. Дани нарисува за дома картина, изобразяваща небе с 12 цветни балона, като всяко дете си избира цвят и на всеки един от тях беше изрисувана първата буква от името му. На следващия ден - 22 август в Амфитеатър Аполония се проведе и благотворителната акция. Много хора се притекоха на помощ и деца и родители рисуваха заедно върху чадърите в подкрепа на дома.

"Рисувай с Дани и подай ръка" дари на всички 12 деца от "Център за деца с увреждания", с. Атия пълен набор от необходимите ученически материали и пособия за Първия учебен ден... и както сами си пожелаха децата "Искаме голям, пухкав и зелен килим, за да можем да играем на пода... заедно..." 

Да обичаш, да вярваш, да гориш, да раздадеш парченца от себе си, за да видиш детската усмивка... е безценно!  

 

 

Сподели: