Семейно здраве

„Вълшебните“ бижута

Могат ли бижутата да бъдат вълшебни? Оказва се, че да. Става дума за украшенията Еnergetix, които едновременно красят и притежават лечебни свойства. Децата лесно биха повярвали в чудеса, но възрастните имат нужда от обяснение, при това убедително!

„Вълшебните“ бижута

Могат ли бижутата да бъдат вълшебни? Оказва се, че да. Става дума за украшенията Еnergetix, които едновременно красят и притежават лечебни свойства. Децата лесно биха повярвали в чудеса, но възрастните имат нужда от обяснение, при това убедително!

Напоследък чуваме страховити данни за увеличения брой инфаркти и инсулти. Учените са установили, че това явление се дължи на намаляването на магнитното поле около Земята 50 пъти. Отчитайки тези данни,  Еnergetix решава да създаде „вълшебните" бижута, регулиращи енергията в организма. Те действат като създават собствено магнитно поле, регулират функциите на целия организъм, помагат за облекчаване на болки, успокояват нервите.

Как действат на децата?

Ефектът при децата също е много голям. Най-често към специалистите се обръщат за помощ отчаяни от агресивността и непокорството на децата си майки. Те търсят начини да укротят мъниците си, без да се налага да използват за целта лекарствени средства. Тези „вълшебни" бижута предпазват и от стрес и депресии.

С разнообразието си от модели и форми /на различни животни например/, те са много атрактивни и предпочитани от мъниците.

За кого са предназначени и за кого не са подходящи?

Подходящи са за всички, които искат да бъдат едновременно здрави и красиви. От фирмата, обаче предупреждават, че украшенията са забранени за бременни и хора с байпас. Във всички останали случаи ефектът от тях може да бъде само ползотворен.

Какво представляват и от какво се изработват?

Бижутата на Еnergetix са с 18 - каратова позлата и са устойчиви при захабяване. Не дават алергични реакции, което ги прави подходящи, тъй като не съдържат никел. Изработени са изцяло според изискванията на ЕС от паладий, а обеците - от титаний. Камъните са от кристали Swarovski. Бижутата от чисто сребро имат вградени цирконий.

Магнитните им свойства са проектирани за доживотно ползване със заряд на магнита от 600 до 2400 гауса.

Украшенията се произвеждат в Германия.

Как се използват?

Като всички други бижута, те се носят като украшения. В началото може да се свалят вечер, докато привикнете с въздействието им.

Не бива да ги мокрите, особено в морето, където водата е много солена!

При необходимост от поправка можете да се обърнете за помощ към фирмата.

Как да се сдобием с такива бижута?

Това става само с поръчка на телефоните на фирмата. Еnergetix има офиси в цялата страна.

Как да се свържем?

С фирмата можете да се свържете чрез вашия дистрибутор или на тел. 02/986 43 13, 0888 822 688. Офисът на Еnergetix в столицата се намира на пл. „Славейков" 7Б.

Ето и някои от по-популярните и актуални продукти на Еnergetix в момента:

Магнитна пръчица

Известна е още като „вълшебната пръчица". Тя е със заряд 1500 гауса /единица за сила на магнитното поле/ и се използва като се постави в напитка 15 минути преди консумация. За това време напитката се намагнетизира и развива магнитно поле със сила 800 гауса.

Пръчицата е изработена от хематит /магнитна руда/ и е обвита с родий. Целта е да се регулира биомагнитното поле. Използва се за засилване на имунитета, при алергии, астма, заболявания на храносмилателната система, сърдечни заболявания, ревматизъм, стрес и др.

Детски гривни

Цената на плочката за детска гривна е 13 евро, а верижката струва 5 евро. Предлагат се различни възможности за комбиниране според предпочитанията на дечицата.

Гривни за по-големи

Златистата гривна е на цена от 54 евро, а сребристата струва 52 евро.

Плаващо сърце

Помага при болка. Поставя се на болното място и облекчава болката в съответния участък. Предлага се за 46 евро.

 

 

Автор: Наталия Градинарова
Консултант: инж. Райна Йорданова, мениджър директор на „Еnergetix"

 

 

Сподели: