Новини

Безплатни консултации с логопед през март

128 специалисти от 30 града в страната ще бъдат на разположение.

През месец март 2024 г. Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за шести път кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди. Инициативата е по повод 6 март – Европейски ден на логопедичната терапия, който българските логопеди разпознават и като свой професионален празник. В нея ще се отзоват 128 логопеди от 30 града в страната, които ще бъдат на разположение за безплатна консултация.

Кампанията се провежда под надслов „Провери, за да знаеш!“ и се фокусира върху създаването на навици за регулярни консултации с логопед.

„Важно е да напомним, че само така може пълноценно да бъде проследено езиково-говорното развитие на децата, както и да създадем една устойчива превенция на риска от изоставане в развитието на комуникативните умения. Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията, работят изцяло на доброволен принцип – водени от любовта към всяко дете“, споделят от Логопедия.БГ. 

Кампанията ще завърши с връчването на вторите годишните награди „Логопед на годината“ на специална церемония в Гранд хотел „Пловдив“ на 30.03.2024 г. от 17:30 ч.

Повече информация за инициативата ще откриете тук.

 

Сподели: