Новини

Безплатни прегледи за 1 юни в УМБАЛ „Софиямед“

Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“.

По случай Международния ден на детето – 1-ви юни, педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ и специалистите от ДКЦ „Софиямед“ БЛОК 1 по традиция обявяват безплатни профилактични прегледи за деца. Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс „Бъдете здрави“, целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

  • Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg и на тел.: 02/465-00-00 и 0895/555-444 за прегледи в БЛОК1 на адрес бул. „Г.М. Димитров“ 16.
  • Прегледите от специалистите от Детско отделение ще се осъществят в ДКЦ „Софиямед“ – Люлин на адрес бул. „Джавахарлал Неру“ 23 с предварително записване през платформата на Superdoc.bg и на тел.: 02/465-00-03.

Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на „Софиямед“ по случай 1 юни, ще получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на лечебното заведение.

 

Сподели: