Новини

BIODERMA Women’s Run отново в София този юли

Първото изцяло дамско бягане в България ще се случи и това лято.

Организатор е спортен клуб „Бегач“, а датата е 18-и юли. Състезанието по традиция е с благотворителна цел – в полза на сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Състезанието започва от 09:00 ч. от НДК. Категориите, в които дамите могат да се включат, са три: основно състезание за бързина; класиране в категория „Мама и аз“, където майките се състезават отборно със своите деца на възраст до 12 години включително; и една необичайна, но не по-малко забавна надпревара – конкурс за най-оригинален костюм, в който специално жури от модни експерти ще избере трите най-смели и екстравагантни участнички. Трасето е с дължина 3 километра по маршрута НДК – парка зад музей „Земята и хората“ – НДК.

Победителите в трите категории ще получат продукти на BIODERMA, достатъчни за цяла година, а подгласниците на второ и трето място – продукти на марката на стойност 200 лв. Специална награда – двоен самолетен билет за Париж, предоставен от Air France, ще бъде разигран на томбола измежду всички участници.

Участието в събитието е с билети, а регистрацията е онлайн на сайта: www.bioderma-womensrun.bg.

 

Сподели: