Семейно здраве

БИОзеленчуци с чиста БИОграфия

от полето до вратата

БИОзеленчуци с чиста БИОграфия

Gimel Organic имат нов проект - доставка от тяхната биоферма до вашата врата. Така почитателите на биопродуктите ще получават свежи зеленчуци и плодове, без да обикалят по магазините. Повече за инициативата разказа Даниела Костова, ръководител на проекта.

Как се появява идеята?

Един от най-уважаваните партньори на фирмата се върна от свое бизнеспосещение в Щатите и ни разказа колко популярна, обичана и престижна е тази услуга там. Избираш си биофермер, предплащаш си за желан от теб период доставките и повече не се ангажираш да мислиш откъде и какво ще успееш да намериш за своето зеленчуково здравословно меню. Предплащането е, като да запазиш част от биофермата само за себе си и да получаваш директно у дома или в офиса си зеленчуците и плодовете, които там се раждат през годината. Много ни допадна тази идея и така разработихме наш проект, който нарекохме Gimel Organic Direct. Вече изпълняваме първите договои.

Как става абонирането за доставката?

Клиентите ни могат да се свържат с търговски представител на фирмата и да си уговорят среща на удобно за тях място. Подписват договор, а плащането е предварително. Цената на пакетите не е по-висока от тази, която ще се плати за същите биопродукти в магазините. Доставките по пилотния проект ще извършваме в центъра на столицата и кварталите „Гео Милев", „Лозенец", „Стрелбище", „Бели брези", „Драгалевци", „Симеоново" и „Бояна". Абонаментът е най-малко за четири седмици, като клиентът може да получава от една до две-три доставки на седмица. Координатите и актуални новини ще откриете в сайта ни.

Какво съдържат пакетите?

Основните пакети са два вида - голям и малък. И в двата има най-малко шест артикула като разликата е в количеството на продуктите. Целогодишно в пакета ще има домати, краставици, чери домати и поне един плод. Останалите продукти, които допълват бройката до 6 артикула, ще са според сезона, голяма част от които, ще са достъпни само за нашите абонати поради ограниченото им количество. Например в момента в пакетите има много ароматни биоягоди. Предлагаме и детски пакет, който върви към основните. Той съдържа биозеленчуци и плодове подходящи за захранване на бебетата и любими за хлапетата като биокартофи и биоябълки например. 

 

Интервюто взе: Мила Попова

 

 

Сподели: