Новини

Boomerang за първи път на български от ноември

Каналът ще бъде напълно локализиран на български език от началото на 2022 г., а 90% от съдържанието му ще бъде дублирано към ноември 2021 г.

Детският канал Boomerang вече ще се излъчва на български език, като ще донесе още повече смях и забавление на родните фенове. Boomerang стои редом с Cartoon Network като един от двата водещи детски канала, собственост на WarnerMedia, в региона. Насочен е към момчета и момичета на възраст 4-7 години и предлага вълнуваща комбинация от обичани и забавни семейни предавания, като: „Спокойно, Скуби-Ду!“, „Шоуто на Том и Джери“, „Шантави рисунки“, „Гризи и лемингите“, „Мистър Бийн“ и др. А сега любимите герои ще заговорят 100% български от началото на 2022 г., като 90% от съдържанието ще бъде дублирано към ноември 2021 г.

Популярният канал винаги е целял да забавлява едновременно както децата, така и техните родители, чрез микс от класически и съвременни предавания. Той носи приятни мигове на малчуганите, докато майките и татковците намират съдържанието не просто смешно, а също надеждно и безопасно за малките зрители. Това е част от причината за мултинационалния му успех. А през следващите месеци предстоят още забавления с предаванията „Шантави рисунки-мисунки“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и весели маратони в поредицата Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“.

 

Сподели: