Нашият дом

Да приберем всичко в кутии

Не е тайна, че количеството вещи вкъщи се увеличава с годините. Идва момент, когато апартаментът не е в състояние да събере всичко, дори най-необходимото. Къде да приберем дрехите, да подредим любимите книги, списания, колекцията дискове, за да бъде всичк

Да приберем всичко в кутии

Не е тайна, че количеството вещи вкъщи се увеличава с годините. Идва момент, когато апартаментът не е в състояние да събере всичко, дори най-необходимото. Къде да приберем дрехите, да подредим любимите книги, списания, колекцията дискове, за да бъде всичко красиво подредено и удобно?

Всичко делим на две

В това число и гардероба. Удобно е, когато ризите на вашия съпруг са закачени отделно от вашите рокли и палта. А бельото и чорапите е най-удобно да подреждате в кутии на рафтовете.

Всичко в кутии

Може да съхранявате бельото си не само в шкафове, които все пак заемат много място и не винаги се вписват в интериора на вашия дом. Част от вещите си може да скриете в кутии и да ги съхранявате в дрешника.

Стелажите

Дрехите и вещите, които ползваме по-рядко, е по-разумно да се съхраняват отделно. Стелажите с леки конструкции не заемат много място, а може да се сложат толкова много неща на тях.

Кабинетът

За да можете да подредите документите си, първо се отървете от излишните и ги разчистете, а останалите разпределете в папки. Надпишете всяка папка и ще видите колко лесно ще си намирате всичко.

Музикален кът

Осигурете подходящ ъгъл в хола си, където да можете да се наслаждавате на музиката. Подредете така мебелите, че всичко да ви е под ръка.  

 

Автор: Биляна Цветкова

 

 

Сподели: