Lifestyle

Детски парти център Mакс и Mориц

Един от най-сложните казуси за всеки родител е какво да прави с малкия първокласник, когато приключат учебните часове. Задачата е трудна, а възможностите не са много.

Детски парти център Mакс и Mориц

Един от най-сложните казуси за всеки родител е какво да прави с малкия първокласник, когато приключат учебните часове. Задачата е трудна, а възможностите не са много. Приятна изненада се оказа откриването на най-новия център за деца в София на ул. Искър 37. Там могат да се забавляват и учат десетки деца с постоянен контрол от педагози и специалисти в различни области.

Представяме ви една прекрасна възможност да оставите детето в ръцете на специалисти, докато сте ангажирани. То ще получи специално внимание от аниматор, ако е на възраст от 2 до 6 години, и от педагог, ако е ученик от 1-ви до 4-и клас.

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ

На площ от 60 кв.м. хлапетата могат да се забавляват почасово или в организиран рожден ден. Парти центърът предлага кетъринг, украса, професионални актьори, фотограф и специални изненади за децата.

ЗА ПОРАСНАЛИТЕ

В две групи са разделени учениците - сутрин и вечер по 10 деца. В занималнята те получават грижи и обучение от висококвалифицирани учители. Обстановката, предразполагаща към домашен уют и комфорт, превръщат занималнята в перфектното място за игри и забавления, както и получаване на нови знания. На всяко дете се обръща индивидуално внимание и помощ при усвояването на учебния материал и писане на домашни задания. Педагозите знаят, че децата учат най-добре, когато са активно ангажирани. Освен това вярват, че всички хлапета по природа са талантливи, надарени и специални, независимо от това дали харесват музика или математика, дали мечтаят да са полицаи или балерини. Не на последно място изучаваният материал в център „Макс и Мориц" е съобразен с програмата на МОН.

КАКВО ОЩЕ

В центъра можете да откриете голямо разнообразие от допълнителни услуги:

* КЛУБ ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА - всяка събота, организиран от художничка, която е вдъхнала живот на детския център.

* УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ - тук всички родители ще могат да задават своите въпроси и да получат полезна информация относно възпитанието и грижата към своето дете. Провежда се от професионален психолог  в един от почивните дни. През седмицата всяко дете с минимум седмична карта има право на безплатна първа консултация заедно с родителите.

* ЛОГОПЕД - който може да бъде посетен след предварително записване в детския център. Отново всяко дете със седмична карта ще получи безплатна диагностика при желание от родителите.

* КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - провежда се всяка събота.

 

 

Сподели: