Новини

Детските дневници се пренасят в Интернет

Beboran.net стартира през април, предлага безплатен премиум абонамент за първите

Вече има лесен и удобен начин, по който родителите да запазят и споделят първите мигове от живота на своите деца. Познатите детски дневници се пренасят в по-атрактивна и модерна форма в платформата Beboran.net, която стартира официално през април.

Beboran.net е система от онлайн дневници на бременността и детски дневници. Това е първата платформа от подобен тип у нас, която съчетава лекота и удобство с интегриране на мултимедия и богато разнообразие от възможности. „Онлайн дневниците са алтернатива на хартиения детски дневник, като позволяват обогатяването на бележките със снимки, видео и полезна информация. Всичко това може да бъде споделено с близки и приятели, независимо къде се намират те. А ако искате да подържите дневника в ръце, той е на един клик разстояние от вас.", обясни Ангел Тодоров, създател на Beboran.net, по време на представянето на платформата.

Системата предлага безплатна версия, както и премиум абонамент с повече възможности. Но по случай старта на Beboran.net потребителите ще могат да се възползват от премиум възможностите свободно за период от 6 месеца.

 

 

Сподели: