Новини

Ендометриоза център отвори врати в МК „Д-р Щерев“

Структурата се разкрива в партньорство с фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“.

От месец януари 2023 г. към Медицински комплекс „Д-р Щерев“ официално отваря врати специализиран Ендометриоза център. Завеждащ е доц. Надя Магунска, АГ специалист и оперативен гинеколог с дългогодишен опит в ендоскопската гинекологична хирургия.

Новоразкритият Ендометриоза център включва мултидисциплинарен екип от водещи специалисти в няколко медицински специалности и съпътстващи лечението направления. Екипът може да предложи комплексен подход към профилактиката, диагностиката, терапията и поддържащото лечение, като по този начин лекува всички аспекти на заболяването ендометриоза. Специалистите от центъра са в следните области: оперативна гинекология, репродуктивна медицина, хирургия, терапия на болката, урология, образна диагностика, физиотерапия, психология, нутриционистика и изготвяне на хранителен режим.

Ендометриоза центърът се разкрива в партньорство с фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ (https://www.endometriosis.bg/). Голяма част от информационните материали, които използват в структурата, са разработени от екипа на фондацията. Очаквайте скоро участие на специалистите в нейните инициативи.
 

  • Повече за Ендометриоза центъра можете да научите тук:


https://bit.ly/3Qqb3kY

 

Сподели: