Развитие и обучение

Gymboree Play & Music отваря врати в България

Най-голямата детска верига за занимание и учение на деца в света Gymboree Play & Music отваря своя школа в България.

Gymboree Play & Music отваря врати в България

Най-голямата детска верига за занимание и учение на деца в света Gymboree Play & Music отваря своя школа в България.

От 21 април всички деца от 0 - 5 г. и техните родители ще могат да се възползват от предимствата на уникалната за България 7-степенна учебна програма на световния лидер в заниманията за деца Gymboree Play & Music.

Идеята за създаването на школата се заражда през далечната 1976 г., когато една майка от американския щат Калифорния стартира програма за безопасни и забавни детски занимания. Те са съобразени с различната възраст и степен на развитие на детето и включват родителите в процеса на игра.

От тогава до днес, вече повече от 30 години, хиляди израстващи деца в над 30 страни от целия свят участват в програмите на Gymboree Play & Music заедно със своите родители.

Gymboree Play & Music е уникална за България програма. Разработена е от специалисти за работа с деца в най-ранна възраст и включва различни занимателни часове за насърчаване развитието на децата чрез игра и учение.

Учебният план на Gymboree Play & Music е разделен на различни образователни степени според отделните възрастови групи. Класовете ще се водят на два езика - български и английски, според предпочитанията на родителите.

Създадените от професионалисти и експерти занимания в Gymboree Play & Music са подбрани специално според възрастта на детето, с цел развитие на познавателните, социалните и физическите им способности по време на игра. Това, което отличава програмите на Gymboree Play & Music от всички останали, е най-вече уникалният подход, включващ ролята на родителите. По този начин школата осигурява възможности както за участие на млади родители, така и за усвояване на нужните познания за развитието на техните деца.

Основният мотив за създаването на съвместни часове за родители и деца се поражда от необходимостта детето да чувства подкрепата на родителя в първите години на своето израстване. Според детските специалисти на Gymboree Play & Music, участието на родителите в часовете е изключително важно за здравословното и емоционално развитие на децата, изгражда доверие от най-ранна възраст между родител-дете, както и окуражава децата да се чувстват по-уверени, когато изучават света около себе си и създават своите навици.

Изключително важно предимство на школата е уникалната, безопасна за игра и учебни занимания среда в Gymboree Play & Music. Всяко едно съоръжение и кътче в школата е създадено специално за нуждите на децата. Средата, в която играят те, е проектирана и замислена, за да може да предостави и да отговори дори на най-високите родителски изисквания.

В часовете на Gymboree Music децата имат възможност да развият любовта си към музиката чрез песнички, танци, игри с движение и подбрани инструменти, като същевременно се възпитават и техните физически, социални и интелектуални умения.

 Заниманията в часовете на Gymboree Art вдъхновяват фантазията на децата и им позволяват да се изявят чрез собствените им рисунки и творения, като по този начин насърчават самочувствието и артистичния им потенциал и окуражават участието им в различни театрални игри.

Школата на Gymboree Play & Music в България предоставя допълнителни възможности и за изграждането на здравословни навици и градивни занимания на децата, чрез физически упражнения и спортни игри в специалните часове на Gymboree Sport.

В Gymboree School Skills децата от 3 до 5 г. ще могат да участват самостоятелно без своите родители. Тази програма е насочена към развитие на езикови понятия, науки, групови игри и всички останали ключови умения, необходими в училището и живота.

Заповядайте на 21 април в „The Mall" на бул. „Цариградско шосе" 115, в школата на Gymboree Play & Music. За повече информация - Total Education, притежаващ ексклузивните права за България на Gymboree Play & Music - на тел. 0885/068 108.

 

 

Сподели: