Lifestyle

Интелигентни решения за разходката и пътуването с детето

Има няколко неща, които трябва да се вземат предвид при избора на най-подходящата детска количка: къде живеете, как пътувате и какво е всекидневието ви.

Интелигентни решения за разходката и пътуването с детето

ДЕТСКА КОЛИЧКА

Има няколко неща, които трябва да се вземат предвид при избора на най-подходящата детска количка: къде живеете, как пътувате и какво е всекидневието ви.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ЗА УДОБНО ПЪТУВАНЕ

Quinny е водеща европейска марка за детски колички, която предлага съчетание от изключителен дизайн и иновативни функции във всички свои стандартни колички и бъгита. Quinny предлага на днешните градски родители интелигентни решения за пътуване, създадени с мисълта за начина на живот на вас и вашето дете. Каквото и да решите да правите - да пазарувате, да заминете на почивка, да обядвате с приятели или просто да се разходите в парка, Quinny ви дава свобода на избор - да сте там, където пожелаете, и да получите максималното от общуването с вашето дете.

QUINNY MOODD - ДИЗАЙН И КОМФОРТ

Новата Quinny Moodd е истинска поезия в движение. Ключовата дума тук  е ултрамодерна и пълноценна система, която ви дава възможност да получите максималното от деня всеки ден. Когато я сгънете, тя става толкова компактна, че с лекота може да я транспортирате. С едно натискане на бутон  я разгъвате автоматично за секунди. Адаптивна и стилна, с нея ще отидете навсякъде, където ви заведе вашето Quinny Moodd настроение, по вашия път и по вашия  начин.

КОМФОРТНА, ПЪЛНОЦЕННА, ПРЕКРАСНА

Quinny Moodd е с лесна за сгъване и автоматично разгъваща се рамка. Регулираща се дръжка и опора за краката за максимално удобство. Комфортната седящата част може да се монтира както обърната напред по посока на движението, така и назад. По този начин детето може да е обърнато с лице към вас или свободно да разглежда света наоколо. Седящата  част е с опция за напълно хоризонтална позиция и може да се ползва от раждането на детето. Сенникът е с висока слънцезащитна функция (50 UV+). Въртящо се двойно предно колело позволява лесно маневриране в града. Moodd  се предлага в разновидност с 3 колела и в богата гама от цветове, които могат да се комбинират със сгъваемо бебешко кошче Quinny и детска обезопасителна седалка за кола Maxi-Cosi, за да се превърне в една универсална система за пътуване. С допълнителен преден модул, който се закупува отделно като аксесоар, може по лесен начин от Moodd 3 да стане Moodd 4. Следвайте пътя си!

Препоръчителна цена за Quinny Moodd 3: 1.110,00 лв.

 

Сподели: