Новини

Изненадайте пролетта с Hyaluron-Filler от Eucerin®

От началото на март Eucerin® предлага в аптеките и онлайн ефективни предложения за здрава и красива кожа.


Комплект Hyaluron-Filler Дневен крем SPF30 + Hyaluron-Filler Околоочен крем SPF15, както и комплект Hyaluron-Filler Дневен крем SPF30 + Hyaluron-Filler Vitamin C Booster са на специална цена. Ексклузивното предложение ще бъде валидно до изчерпване на промоционалните количества.
С помощта на продуктите ще рестартирате кожата си преди пролетта и лятото: 
  • Дневният крем е ежедневна хидратираща грижа за всеки тип кожа за видимо намаляване на бръчките след 4 седмици употреба. Помага да намалите първите признаци на стареене, които обичайно се появяват малко преди 30-ата година. Снабден е с доказано ефикасната формула против стареене на Eucerin® от два вида хиалуронова киселина – с високо и ниско молекулярно тегло.
  • Околоочният крем е предназначен за целенасочено третиране на деликатната зона около очите и действа ефективно върху изявените в нея първи признаци на стареене, като бръчките от типа „пачи крак“. Формулата съдържа хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, глицин-сапонин, SPF 15 и UVA филтър. Глицин-сапонинът е естествен извлек от соя, който активира собственото производство на хиалурон в кожата с до 256%. 
  • Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster е един от най-иновативните продукти на българския дермокозметичен пазар. Крем-бустерът укрепва кожата и запълва ефективно бръчките само за 7 дни. Съдържа 10% чист витамин С на прах, който се освобождава във формулата с натискане на бутон при първата употреба на продукта.

 

Сподели: