Бременност

Как експертите се поддържат красиви

Красотата е в поддръжката. Изпратете ни и своите предложения за по-красива бременност и майчинство на e-mail: [email protected].

Как експертите се поддържат красиви

Симона Симеонова

Консултант по управление на човешките ресурси

По време на бременността лицето ми се възпаляваше от всякакви сапуни и почистващи средства. Единствено маслото с бадем Weleda Mandel успяваше да успокои кожата ми и да ми е комфортно. 

Милена Стоянова

Технически сътрудник в Народен театър „Иван Вазов"

Кожата ми е много бяла и чувствителна. Подхранвах я с маската с розова глина Cattier Masque argile, защото по време на бременността стана още по-чувствителна. 

Радостина Колева

Журналист

По време на цялата си бременност работих и трябваше да се гримирам ежедневно. Вечерно време ползвах млякото Plante system Les soins Bio, което почистваше кожата ми перфектно.

Весела Янкова

Ветеринарен лекар

Когато забременях, след голямата радост от събитието, настъпиха в мен и притесненията, че ще напълнея много. А с порастването на корема, ще дойдат и стриите. Моята суетност не ми позволи да се оставя в ръцете на „късмета", напротив, аз потърсих мнение от колеги фармацевти и те ми препоръчаха Mustela 9 mand крем с двойно действие против стрии. Мазах се през цялата бременност и останах доволна - след като родих нямах нито една стриа.

Дарина Тодорова

Гримьор

Ако си мислите, че интимната хигиена е много важна за вашето здраве и комфорт, представете си колко е важна, когато сте бременна. Важно е да се използват такива средства за интимна хигиена, които не просто да почистват, но и да носят усещане за свежест и мекота. Аз използвах A-Derma успокояващ гел за интимна хигиена дори и след като родих.

Мариана Анилова

Счетоводител

По принцип не съм от жените, които много се гримират и използват купища козметика, но за мен е важно да изглеждам свежа. Като забременях, забелязах, че кожата ми се променя, включително и тази на устните. Беше станала по-нежна и чувствителна. Santé гланц за устни се оказа голяма находка и го използвам до сега.

Боряна Недева

Маркетинг мениджър в „Мирта Медикус"

И по време на бременността исках косата ми да изглежда перфектна, затова се насочих към тази боя - Phytosolba color за да запазя русото си. И го постигнах.

 

 

Сподели: