Бременност

Как експертите се поддържат красиви

Красотата е в поддръжката. Изпратете ни и своите предложения за по-красива бременност (на [email protected]).

Как експертите се поддържат красиви

Жана Костова
По майчинство

Cattier Beurre de karate Масло от карите с мед100 г, 20 лв. Това е продукт, който използваме и аз, и бебчо. Просто е възхитителен - аз се мажех с него против стрии, но той е универсален, служи ми и след епилация, и за суха кожа; детенцето ми често се подсичаше, и това оправихме с него.

Вили Манолска
Мениджър

Аз съм бременна в момента с първото си дете и сега чета доста за бременността и раждането. Покрай една статия, която прочетох за подготовката на перинеума за раждането, разбрах колко е важно тази област да бъде еластична. Приятелки ми препоръчаха Weleda Damm-Massageol Масло за перинеум 50 мл, 26,50 лв.  

Цветелина Красимирова
Травел консултант

Аз съм много суетна жена. Дъщеричката ми беше очаквана с голямо нетърпение, но даже и по време на бременността аз не исках да заприличвам на онези неподдържани жени, които всеки от нас е срещал. Logona Age protection Околоочен крем от серия „Защита от стареене" 15 мл, 45 лв. Използвам този крем и до сега.

Силвия Георгиева
Мениджър

Обожавам козметиката, но много държа тя да е натурална. Особено когато бях бременна смятах, че нищо по мен не трябва да е с химия. Този лак за нокти беше моето натурално бижу върху маникюра. Santé Nail care Лак за нокти с растителни екстракти 7 мл, 22,50 лв.

Станислава Иванова
Държавен служител

Този коректор е вълшебен! Terre d'Oc Коректор с огледалце 2,7 г, 25,60 лв. Всяко петънце, всяка неравност изчезва за секунди. А всички знаете колко чувствителни са жените, когато са бременни и колко се засягат на тема външен вид.

Регина Петрова
Логопед

Всички казват, че сините ми очи са ослепителни, а когато забременях комплиментите към мен станаха още по-големи. Истината е, че точно тогава открих Santé Liquid Eyeliner Очна линия 3 мл, 29 лв., която с плътното си черно очертава перфектно контура на окото ми.  

 

 

Сподели: