Бременност

Какво искат жените

Жена ви е бременна? Поздравления! Разберете какво иска сега тя от вас, но си мълчи!

Какво искат жените

Ако жената е загадка, то бременната жена е вселенска тайна. Бъдещите майки са толкова сантиментални и раними. Лесно може да ги разстроите или развеселите, за тях е болезнено неразбирането от страна на близките. Вчера, например, нищо не сте казали, а жената се е обидила...

Не се притеснявайте, ще ви обясним за какво си мисли и най-важното, какво очаква от вас любимата жена, в „специално положение".

1 ...Нужни са ми ласките ти

За представителките на нежния пол е важно да знаят, че ги обичат. Да, приказките за любов е добър вариант, но е много важно и да демонстрирате чувствата си с постъпки. Прегръщайте жена си колкото може по-често. Приближете се към гърба й и нежно погалете корема й. Повярвайте, вниманието ви сътворява чудеса.

2 ...Притеснява ме външността ми

В момента, в който в корема на жената се е зародил живот, тя започва да се променя. Формите й се закръглят, възможно е и отпускане на кожата... Подкрепяйте любимата си, повтаряйте й по-често, че харесвате как изглежда. Намерете в нейната външност това, което наистина предизвиква възторга ви (пищните гърди, нежното лице).

3 ...Хапва ми се нещо вкусно

Кулинарните пристрастия на вашата жена се променят много бързо. Преди месец с апетит е яла халва, а сега дори не може да я гледа. Това е нормално. Хормоналният фон вече е друг, мъникът расте... Не се сърдете, ако някоя вечер жена ви ви помоли да отидете до магазина да й купите нещо „специално" за хапване. Повярвайте, за нея това е от изключителна важност.

4 ...Да отидем заедно на лекар

Бъдещата майка понякога се чувства самотна. Докато стои пред кабинета на лекаря й се иска до нея да е някой близък човек. Да, заложено е в природата, че именно жената износва бебето. Дългът на мъжа - да й помага в това. Да й държи палтото или чантата, да занесе документи за подпис... А колко е важно за първи път заедно да видите мъника на видеозона! Проявявайте искрена заинтересованост във всичко, което е свързано с вашето дете. Жената ще оцени това.

Три фрази за любовта

ОБИЧАМ ТЕ - Просто? Обичайно? Тривиално? В никакъв случай! Жена ви е готова да слуша тази фраза по сто пъти на ден. Сега, обаче, тя се нужда е от вашата любов повече, откогато и да било друг път.

ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА НА СВЕТА - Вие сте избрали тази жена от „стотици хиляди", предложили сте й своята ръка и сърце, скоро ще имате бебе... Чувствата ви са взаимни. Казвайте тази фраза по-често.

БЛАГОДАРЯ - когато за първи път вземете детето в ръцете си, ще усетите невероятен прилив на топлина и нежност. Минали са някакви си девет месеца - и вече сте трима. Благодарете на жена си за този безценен подарък. 

5 ...Изненади - това е чудесно!

С какво можете да удивите любимата? Например сутрин в леглото. Поднесете й ободряващ коктейл - фреш... Денят започва забележително! Зарадвайте жена си с нещо, свързано с бъдещото бебе. Например смешна играчка. Освен това изненадата може да бъде подготвена не само за любимата, но и за детето. Дошло е време за четене на приказки. Пробвайте!

6 ...Направи ми масаж

Краката на бременната жена изпитват колосално натоварване. Теглото се увеличава, появяват се отоци. Лекият масаж може да помогне за намаляването на неприятните усещания. Нека жената да легне и да си сложи краката на подлакатника на дивана или в скута ви. Направете й масаж - внимателно, движейки се от палците на краката към коленете. Научете се да правите отпускащ масаж. Ще може да го използвате и в деня на раждането, такава помощ е добре дошла.

7 ...Приемай талантите ми

Много жени в периода на бременността откриват различни таланти у себе си. Едни започват да рисуват, други - да шият, а трети изпитват нужда да пътуват. Възможно е след раждането тези пристрастия да изчезнат, но дотогава се постарайте да подкрепяте жена си в тях.

8 ...Искам да съм сигурна в теб

Вашата любима вярва в това, че всичко ще бъде наред: ще се роди здраво бебе, ще бъдете забележителни родители. Но тя има изключителна нужда да чува от вас одобрение. То й дава увереност в бъдещето ви и във вас като добър баща. Разговаряйте, мечтайте, чертайте планове и чакайте своето дете заедно!

Автор: Биляна Цветкова

 

 

Сподели: