Новини

Кампанията „От мама за мама“ подкрепя бургаски родители

За втора поредна година в Бургас ще се проведе благотворителната кампания от „От мама за мама“, която има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение.

Миналата година кампанията успя да помогне на 30 семейства, като в даряването се включиха родители не само от Бургас, а и от цялата страна. Инициативата ще се осъществи в рамките на тазгодишното издание на изложение „Бебе Зона“, което ще се проведе на 22 и 23 юни в Експозиционен център „Флора“ Бургас. От своето първо издание „Бебе зона“ се наложи като изложение с кауза, което помага на майки, изпаднали в затруднение.

 

Как можете да се включите в кампанията:

 

На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на който желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи, колички, проходилки, играчки и др.

 

Условия за дарените стоки: 

Да са подходящи за деца от 0 до 3 годинки.
Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни. 
Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.
Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 19:00 часа през първия ден и от 10:00 до 16:00 часа във втория ден в двора в Експозиционен център Флора Бургас.

 

Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Бургас.

 

Подробна информация за изложение „Бебе Зона” можете да намерите тук: http://bit.ly/2VklN6n и тук: http://bit.ly/2JhLgvx

 

Сподели: