Бременност

Легенди за познаване на пола

Не може да не се питате дали създанието под сърцето ви е момче или момиче.

Легенди за познаване на пола

Ако въпреки това сте решили да не узнавате пола на бебето и стоически удържате любопитството си по време на всеки преглед при лекаря, поздравления за храбростта! Девет месеца до срещата с малкото човече ви се струват цяла вечност? Запознайте се с някои легенди, чрез които можете да разберете дали ще сте майка на син или дъщеря. Дори и прогнозите да не се окажат верни, поне ще се забавлявате.

Коремът като оракул

Смята се, че ако носите бебето си високо, вътре се е настанило момиче. Мъничето обитава долната част на корема? Боядисайте детската стая в синьо.

Тялото говори

Според легендите, ако очаквате дъщеря, тя ще ви открадне красотата. Така че, приемете спокойно акнето и петната по кожата – те са предвестник на невръстна хубавица с вашите гени. Сухи ръце и студени крака пък са признаци за мъжка рожба.

Единствен пръстен ги владее

Свалете венчалната си халка и я нанижете на връв. Залюлейте я пред корема си и наблюдавайте движението й. Ако се люлее в кръг, очаквате момченце. Клатушкане назад и напред показва момиче.

Още шоколад, моля!

Не можете да устоите на сладкиши? Подгответе се за малка принцеса. Ще се появи принц, ако имате апетит за солено и кисело.

Възрастта не е само число

Един от нетипичните начини за познаване на пола на детенцето се базира на числата. Запишете на един лист възрастта си по време на зачеването и годината, в която бебето е заченато. Например: 32, 2016. Ако и двете числа са четни, подгответе се за момиче. Ако едното е четно, а другото – нечетно, купете първото камионче на мъника.

Партньор в угощенията

Съпругът ви не само задоволява нескончаемите ви кулинарни желания, но и ви партнира успешно в тях? Незнайните тълкуватели на пола се кълнат, че скоро в дома ви ще гука сладко момиченце.

Здравен навигатор

Прилошава ли ви сутрин, започнете да набавяте модерни кукли за своето момиче. Стомахът ви е неспокоен? Ето кой ще играе футбол с таткото. 

Ключът към разгадаването на загадката

Ако имате бременна приятелка, опитайте този малък експеримент. Поставете ключ пред нея и я помолете да го вземе. Ако го хване за долната част, ще се радва на сладурана. Докосне ли първо горната, да се готви за сладур.

Автор: Ива Лалова

 

Сподели: