Новини

Любими песни с „Маргаритка“ и най-забавните полезни книжки

Обичаните герои от поредицата „Полезни навици” се превърнаха във верни съучастници в щурото караоке.

„Патешкият танц”, „Мила моя мамо” и „Макарена” бяха само някои от песните, които огласиха „Кино Кабана”. Защото след повече от 6 месеца отсъствие и в навечерието на първия учебен ден десетки деца и родители се включиха в любимото и забавно „Караоке с Маргаритка”! 
Мими, Биби, Бухалче, Маргаритка и най-веселият водещ Тоци бяха специални гости на събитието, за да напомнят, че на пръв поглед досадни за децата занимания, като миенето на ръцете и храненето, всъщност могат да бъдат незабравими приключения. 
А всяко смело начинание става по-лесно с песен! И с книга в ръка!  
На сцената на столичното заведение се появиха и създателите на проекта „Маргаритка” – Виктория Величкова (Вики от „Мастило“), Яна Липованска, Илия Деведжиев и Веселка Велинова, както и Захари Карабашлиев и Темз Арабаджиева от издателство „Сиела”. Всички те представиха книжките от поредицата „Маргаритка и полезните навици”. 
След това сцената беше за истинските звезди на вечерта – децата. Заедно с любимите си герои те пяха, танцуваха заедно с родителите си и най-вече доказаха, че никога не е рано да се превърнеш в герой. Дори ако това означава, че трябва да се изправиш сам срещу Сапуненото чудовище или пипалата на броколите.

 

Сподели: