Новини

Медицински център New Life с дни на отворените врати в София и Пловдив

Светилото в сферата на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер дава безплатни консултации

На 11 септември от 17:30 часа в София ще се състои Ден на отворени врати на клиника New Life. Ще бъде изнесена лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве" от водещия специалист, втори в света, извършил успешно човешко ин витро и консултант на медицинския център проф. Нери Лауфер. Събитието ще се състои в Балната зала на хотел „Радисън".

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032/ 693 693 или безплатен национален телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Присъстващите двойки при регистрация ще получат и една безплатна консултация с известен специалист от клиника New Life.

При посещение на събитието те ще получат отговор на въпросите, които ги вълнуват, от специалисти, които са не само отлични професионалисти, но и хора с изключително позитивно отношение.

На 12 септември от 10 ч. ще стартира и Ден на отворени врати в медицинския център за репродуктивно здраве New Life - Пловдив. До 16 септември проф. Лауфер и екипът на клиниката ще дават безплатни консултации за двойките, посетили деня на отворените врати.

Лично проф. Лауфер и управителят на New Life д-р Добринка Петрова, заедно с д-р Васил Даскалов и ембриолозите доц. д-р Румен Димитров, д-р Мариела Даскалова и Пламена Димитрова ще информират за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии.

 

 

Сподели: