Lifestyle

Мода за гушкане в Lidl

След като бяха представени на форума за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе“, организиран от сп. Кенгуру, от този четвъртък, 06.04 в магазините на Lidl ще можете да откриете бебешките дрешки с марка Lupilu за момиченца и момченца, изработени

Мода за гушкане в Lidl

След като бяха представени на форума за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе", организиран от сп. Кенгуру, от този четвъртък, 06.04 в магазините на Lidl ще можете да откриете бебешките дрешки с марка Lupilu за момиченца и момченца, изработени от био памук.

Колекцията включва свежи блузки с къс ръкав, роклички за най-малките госпожици и стилни бодита за младите господа. Дрешките са изработени от органичен памук, чиито нишки са много гладки, здрави и дълготрайни. Това прави текстила по-качествен и издръжлив. Kолекцията Lupilu от био памук можете да намерите в търговската мрежа на Лидл България от този четвъртък до изчерпване на количествата.

За още по-добра грижа за бебето, в магазините на Lidl ще откриете и пелените с марка Toujours, които се предлагат в размери 3 (от 4 до 9 кг.), 4 (от 7 до 18 кг.) и 5 (от 11 до 25 кг.). Комбинирайте с мокри кърпички Toujours, за още по-лесно повиване.

 

 

Сподели: