Новини

Mustela® празнува 60-годишен юбилей

60 години, посветени на бебетата и майките

Mustela® - лидер в областта на специализираната козметика в грижа за бъдещите майки и бебета и водеща марка на Laboratoires Expanscience®, празнува 60 години от създаването си. Продуктите Mustela® са пръв помощник в ежедневните грижи за нормална и проблемна кожа на майките и техните бебета. От 1950 г. досега Mustela® непрекъснато въвежда новости: нови концепции, нови формули, нови текстури, все по-практични продукти и опаковки, отговарящи на нуждите на майките и същевременно съобразени с последните научни постижения: малки ежедневни революции, насочени към постигане на възможно най-доброто за кожата на майки и деца.

На специално събитие, организирано за медиите, чаровната Ива Дойчинова, заедно с представители на компанията дистрибутор A & D Pharma Marketing & Sales, както и експерти в областта на педиатрията, акушерството и дерматологията, представиха предимствата на 4-те основни продуктови серии на Mustela® - Mustela® Бебе, Mustela® 9 Месеца, Mustela® Дермо-педиатрична серия и Mustela® Слънчева защита.

  • Mustela® 9 Месеца: специално адаптирана за месеците, в които кожата се променя най-много (по време на бременност и след раждане).
  • Mustela®  Bébé: за ежедневна грижа за нежната кожа на новородени, бебета и деца при тоалет, къпане и смяна на памперси.
  • Mustela® Дермо - Педиатрична серия: за проблемна кожа при кърмачета, бебета и деца.
  • Mustela® Слънчева защита: за защита от неблагоприятното влияние на слънчевите лъчи - за бебета и деца.

За повече информация влезте на сайта www.60ansmustela.fr

 

 

Сподели: