Статии

Вредно за мама, опасно за бебе Бременност

Вредно за мама, опасно за бебе

Очакването на бебе е вълнуващо и неповторимо усещане, а в грижите за тялото трябва да се подхожда с особено внимание. Това важи с пълна сила за козметичните продукти, които понякога могат да се окажат по-вредни, отколкото предполагате.

Плешиво бебе Здраве

Плешиво бебе

Вашият бебчо е с плешива глава? А когато се роди, имаше толкова много коса! Защо стана така? Не се притеснявайте, това е съвсем нормален процес на обновяване на бебешката коса, който има своето обяснение.

Кукла от ръкавичка Родителска практика

Кукла от ръкавичка

Време е да помислим не само за украсата на дома, но и за забавлението на децата. Предлагаме ви лесен и достъпен начин да постигнете 3 в 1 - да ги включите в творчески процес, да им осигурите нови играчки и да ги накарате да кротуват известно време.

За спокойно кърмене на детската площадка Lifestyle

За спокойно кърмене на детската площадка

Всички познавате фондация „Искам бебе". Тя бе създадена преди няколко години, за да помага на двойки с репродуктивни проблеми да се сдобият с рожба. Днес фондация „Искам бебе" си има своето прекрасно продължение - „Имаме бебе". Новата формация иска да

Менюто на кърмачката = Менюто на бебето Lifestyle

Менюто на кърмачката = Менюто на бебето

Храненето по време на кърмене е толкова важно, колкото и през бременността. Не забравяйте две неща - първо, през този период нараства нуждата от енергия, витамини, минерали и вода; второ, всичко, което майката яде и пие, отива в кърмата.

Грижа от първия ден Здраве

Грижа от първия ден

Когато ви изпишат от родилното отделение, имате желание единствено всичко вкъщи да е подредено така, че да прекарате първите месеци от майчинството си в хармония със своето бебе. Много често обаче проблемите се оказват повече от спокойните моменти.