Статии

Съвременни природни стратегии за чисти дихателни пътища Семейно здраве

Съвременни природни стратегии за чисти дихателни пътища

Старите европейски лекари са наричали носа „страж на здравето", докато в същото време в китайската медицина се чертаели здравни акупунктурни карти, на които се започвало неизменно с меридияна на белите дробове. Но какво прави дихателната система, от нагл

Една за мама, една за тати... Здраве

Една за мама, една за тати...

Вероятно никоя друга област от развитието на бебето не причинява толкова много объркване и не носи толкова различни мнения, както въвеждането на твърди храни. Може би семейството ви, близките ви, приятелите и лекарят ви имат съвсем различни идеи за това к

Пози на сън Бременност

Пози на сън

Спане на лявата страна подобрява кръвообращението по време на цялата бременност и позволява добър приток на кръв към матката.

Миома и бременност Бременност

Миома и бременност

Бременна сте, но имате миома? Имате миома и не можете да забременеете? Или сте чували от познати жени за това, че те имат миома, което, според представите ви, е рак на матката.

Развиващи игри с пясък Lifestyle

Развиващи игри с пясък

Защо децата обожават да копаят в пясъка? Интуитивното влечение на мъниците към този материал психолозите отдавна са забелязали и са решили да го използват за тяхното развитие и да им помагат чрез него в сложни житейски ситуации.

Коледа е! Здраве

Коледа е!

Празниците могат да бъдат прекрасни и с комплектите за най-малките.