Новини

Направи правилния избор за своето семейство на „Бебе Зона“ в Бургас

За втора поредна година Бургас ще бъде домакин на най-голямото за Югоизточна България специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца „Бебе Зона“.

На 22 и 23 юни в Експозиционен център „Флора“ бургаските семейства и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място стоки и услуги директно от над 35 водещите производители и вносители в България. Специално внимание тази година е отделено на хендмейд творците и образователни центрове и школи, развиващи физическото и умствено развитие на децата.

Част от „Бебе Зона“ ще бъде и училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“. Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическото здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки и психолози. По време на двудневния курс ще бъдат разиграни и над 20 томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

 

Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където, освен да печелят, ще могат да пазаруват с отстъпки. Две големи награди ще бъдат разиграни и в края на двата дни на изложението. Ваучери за покупка на стойност 400 и 500 лв., осигурени от местна и национална търговски вериги за детски стоки и услуги. Единственото условие за участие в големите томболи е да попълните формуляр на място и да присъствате по време на тегленето.

И през второто си издание „Бебе Зона“ запазва линията да е изложение с кауза. Основна част от събитието отново ще бъде кампанията „От мама за мама“, която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение със стоки от първа необходимост. Условията за даренията можете да намерите тук: http://bit.ly/2Jvuvxb

Търговското изложение „Бебе Зона“ е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 19:00 часа на 22-ри юни и от 10:00 до 16:00 часа на 23-ти юни.

Основен медиен партньор на изложение „Бебе Зона“ е списание „Кенгуру“.

Подробна информация за събитието можете да намерите тук: http://bit.ly/2VklN6n и тук: http://bit.ly/2JhLgvx .

 

Сподели: