Раждане

Неотразима при изписването

В „Адвокат на дявола” Ал Пачино за пореден път показа защо е любимец на няколко поколения дами.

Неотразима при изписването

Произнасяйки култовата реплика „Суетата, любимият ми грях”, актьорът развълнува притежателките на огледалца във всички възможни размери с отдавна известна истина. Колкото и да е тежко клеймото на нарцисизма, удоволствието от перфектната визия е по-сладко.

Затова не е учудващ стремежът на току-що станалите майки да изглеждат безупречно, напускайки болницата с детето си. Старото ви Аз напира да се покаже на повърхността. „Да, вече съм мама. Но и мамчетата могат да бъдат истински диви.” Как? С нашите съвети за ослепителен външен вид при изписването.

Въпреки че сте нетърпелива да се завърнете към гардероба си преди да забременеете, не бързайте с твърде ефектните тоалети. Гледката на бебе в невинно костюмче на сърчица и качена на 15-сантиметрови токчета мама не е от най-въздействащите. По-добре се спрете на нещо красиво и класическо, за да сте в синхрон с мъничето. А шармантните тоалети оставете за по-нататък.

Комфорт и класа

Най-важният момент при подготовката ви за тържественото изписване е изборът на бельо и дрехи. Снабдете се с ластични модели бикини и колан за след раждане, който помага за възстановяването на корема. Задължителен е и сутиенът за кърмачки. Колкото до тоалета, облечете си рокля със свободна кройка или ефирна туника, съчетана с клин. Тези предложения са най-удачни, защото хем скриват все още неприбраното коремче, хем винаги стоят елегантно.

Звезден прах

Следващата стъпка е сдобиването с точните аксесоари. Вече можете и да не слагате сабото, което носихте девет месеца. Въпреки че са удобни, този тип обувки не са особено естетични и едва ли ще се зарадвате на вида им, когато разглеждате снимките от изписването. Вместо това обуйте нещо удобно и с нисък ток.

По отношение на чантата съществуват два варианта. Купувате си модел с респектиращ размер, който да побира и вашите вещи, и всичко необходимо за малкото човече. Или запазвате кокетната си чантичка, допълвайки я с чанта тип торба в неутрален цвят, в която да съхранявате съкровищата на малчугана. Какъвто и да е фаворитът ви, комбинирайте удобството с изчистения дизайн.  

Очарователният стайлинг е немислим без присъствието на бижута. Не би било уместно да сложите претенциозни колиета в 11 часа сутринта. Но не се лишавайте от щипка звезден блясък. Деликатни обици и нежно колие мигновено ще придадат стилен ореол на тоалета ви, без да излизате от границите на добрия вкус.

Естествено прекрасна

Прическата и гримът са финалните щрихи на дебюта ви като майка. Едва ли в багажа си за болницата сте сложили преса или сешоар. Но можете да постигнете прекрасна прическа и по други начини. Измийте косата си и нанесете подходящ стилизант. Разрошете и оформете с пръсти. Ефектът ще е свежа и непринудена визия, постигната с минимални усилия.

Заложете на лек и естествен грим. Малко спирала, червило с малинов цвят, дискретен руж ще озарят щастливото ви от появата на бебчо лице.

 

Автор: Ива Лалова

 

Сподели: