Родителска практика

Непораснали татковци

50 татковци

Непораснали татковци

Еминем 

Днес Маршал (както е истинското му име) изглежда непораснал, неуравновесен и вечно играещ. Но за да стигне до върха в кариерата си, Еминем е изтърпял множество лишения. Той не завършва и средно образование, за да започне работа. Много години живее в мизерия до такава степен, че няма възможности да купи дори памперси на дъщеря си Хейли. По-късно Дре го забелязва и започват добрите дни за световноизвестния бял рапър.

Снууп Дог

Вечно луд, с екстравагантна визия и фриволно поведение, един от най-популярните рапъри в света прави от децата си свои копия. Снууп Дог е лежал в затвора за наркотици, но това не му пречи да стане един от най-обичаните рапъри. До него се докосна и нашата красавица ЛиЛана, като записаха съвместно парче.

Иван Христов

Той стана баща, дори сключи брак, но си остана шантав, без задръжки и много приказлив. Иван Христов е телевизионната половинка на Андрей Арнаудов, с който от училищния чин започват своята кариера, минавайки през няколко кабеларки, две национални телевизии и осъществявайки своята голяма мечта - да водят вечерно шоу по Нова телевизия.

Уил Смит

11-годишният Джейдън става популярен, след като изиграва главната роля в нашумелия филм „Карате кид". Той е детето, но твърди, че баща му е не само любител на забавленията, но и абсолютно луд. Едно от доказателствата за това е, че не може просто да се усмихва спокойно по време на раздаването на филмови награди - той разнася сина си с главата надолу, докато папараците щракат неуморно.

Адам Сандлър

В своите филми той пикае по вратите на хората, прави секс с не една и две мацки, прави номера на приятелите си. В живота си Адам Сандлър е също толкова комичен, но и много добър баща. Винаги, когато е в къщи той чете приказки за лека нощ на дъщерите си, като се облича дори в рокли, за да превърне историите в реалност.

Бате Енчо

Наричат го любимецът на българските деца. Той е един от малкото хора у нас, който неуморно дава всичко от себе си, за да помогне на най-малките да дадат изява на талантите си в „Кой е по-по-най" по Бтв. Бате Енчо всъщност е роден през далечната 1957 година, но заедно с бате Влади и кака Лили ще остане завинаги като батко в съзнанието на едно поколение деца.

Димитър Рачков

Той ще си остане вечният шегаджия. Въпреки че стана татко и би трябвало да се държи сериозно, Димитър Рачков привлича любовта на хората именно с непринуденото си държание. Като допълнение той работи в шегаджийско телевизионно предаване и си взе за екранна и интимна половинка също толкова шегаджийски настроена към работата и живота жена - очарователната Мария Игнатова.

Ицо Хазарта

Той е татко на 5-годишна красавица. Дава всичко по силите си да отглежда дъщеря си с много любов и много внимание. Ицо Хазарта обаче си остава непокорното хлапе, което във всяка песен протестира срещу нуередиците в държавата. Изключително интелигентен, правещ се на небрежен, той умее да казва истината по много интересен и смел начин.

Иван Славков - Батето

Забавен, ексцентричен, любимец на народа. Батето е винаги весел, винаги с уиски в ръка, пускащ майтап след майтап, независимо от мястото, на което се намира - интервю с журналисти, пресконференция, заседание или улицата. Иван Славков е автор на най-колоритните изказвания в България: „Тръгнах от физкултурата, минах през културата и отново се върнах във физкултурата", „На мен на тоз турнир тук най ми харесаха стюардесите", „Скучно ми е там, където ме няма" и още куп смешни изказвания.

Стивън Тайлър

Само като го погледне човек и няма нужда да се обяснява колко е недорасъл Стивън Тайлър. Шарен, раздърпан, крещящ - това са най-скромните описания за ексцентричния завоевател на женски сърца. Певецът е изпълнен с толкова енергия, че не минава концерт без щурото му подскачане на сцената, влачене на микрофона и дори падане сред публиката.

 

 

Сподели: