Новини

Незабравими преживявания за малки и големи на SoFest Summer 2023

На шестото издание на фестивала ви очакват завладяващи събития за децата и техните родители.

SoFest Summer 2023 за поредна година ще потопи най-малките си почитатели във вълшебния свят на изкуството. Специално за тях на 23-ти, 24-ти и 25-и юни, на слънчевата сцена, на Кино Кабана, в центъра на София ще има атрактивни и вдъхновяващи събития.

Сред зеленината и уюта на фестивалната сцена ще се изявят изгряващи музиканти и танцьори. Концерти ще изнесат малчуганите от „Палави ноти“, възпитаниците на Вяра Панталеева от  „Мики Маус“, както и младите изпълнители от вокални групи „Звездолет“, „Захар“, „Драмеда“, „Мюзик Плей“ и други. Аплодисментите на публиката ще спечели и носителката на десетки награди – талантливата млада певица Жени Кринчева. Ученици от испанската гимназия „Мигел де Сервантес" ще завладеят сцената на SoFest Summer с народни песни и танци. 

Дневната програма на фестивала ще предложи на малчуганите музикални, спортни, занимателни и образователни ателиета с много подаръци и изненади. Децата ще рисуват, оцветяват мандали върху тениски и хартия, ще свирят на различни музикални инструменти, ще създават роботи, ще се научат на уважение и любов към природата.

Както всяка година, дневната програма на SoFest Summer ще е с вход свободен

За повече информация:

http://sofest.avgroup-bulgaria.com/  

 

 

Сподели: